Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Babi ketjap kant en klaar maaltijd

Behoefte aan een kant en klaar maaltijd met Babi ketjap? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng? Schiet het koken er alleen vaak bij in? Een verse kant en klaar maaltijd is dan misschien iets voor jou. Zo’n diepvriesmaaltijd van bijvoorbeeld www.deen.nl is zo opgewarmd. Slechts een paar minuten in oven of magnetron (doorgaans rond de 500 watt) en je kunt aanvallen. Binnen mum van tijd geniet je van een heerlijke maaltijd. We vermelden het graag: magnetronmaaltijden met Babi ketjap zijn al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Weinig e-nummers en voldoende vlees. Niet onbelangrijk: het smaakt ook nog lekker. De kant en klaar maaltijden van onder andere Etume en niet te vergeten 3B Diner zijn al jaren in trek bij de vaste klanten.

Het grote voordeel van een kant en klaar maaltijd met Babi ketjap

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Maaltijd service zijn zo klaar om te eten (max 10 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Veel keuze (bijv. Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (meestal dien je wel 3 gerechten te kiezen)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree)

Welke maaltijdservice levert diepvriesmaaltijd met Babi ketjap?

Diepvriesmaaltijden met Babi ketjap zijn zeer in trek. Met name geliefd onder onderen. Vrijwel elke maaltijdservice biedt het dan ook aan. Denk hierbij aan partijen als Albert Heijn en Boni. Alleen: de menu’s wisselen vaak per week. Op dit moment is het week maandag 1 mrt. Navigeer naar het menu van deze week, en zie of een Babi ketjap tafeltje dekje maaltijd te bestellen is. Kan je het niet vinden? Niet getreurd. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Wat dacht je van Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst / Kip korma, rijstmix. Welke organisatie bezorgt maaltijden jouw woonplaats? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdservice Sittard.

kant en klaar maaltijd met Babi ketjap
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Babi ketjap week maandag 1 mrt
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Babi ketjap aangetroffen. Check het overzicht met alle Vriesverse maaltijden en vind jouw gerecht.


Magnetronmaaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng laten bezorgen

Een smaakvol gerecht regelen gaat snel en moeiteloos. Een voorbeeld van een lekkere magnetronmaaltijd met Babi ketjap is onder andere Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Hoe warm ik dit op? Dat gaat heel easy: zet het kort in de magnetron op ongeveer 600 watt. Lees altijd vooraf de instructies. Het opwarmen van een koelverse maaltijd gaat doorgaans zo. Hetzelfde geldt voor een opwarm-maaltijd als Tortellini met gehakt en kaas of juist Kip kerrie ananas met risotto. Warme maaltijden voor ouderen met Babi ketjap zijn er in 3 vormen:

  • Dagvers: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelvers: De maaltijd bewaar je een aantal dagen op 7 graden (in de koelkast).
  • Vriesvers: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de warme maaltijd voor ouderen
Aanbieders zoals Bofrost of Vers bij u thuis melden dit altijd duidelijk. De instructies vind je terug op de doos van de Babi ketjap warme kant en klaar maaltijd. Een van de meest bestelde gerechten: Nasi goreng maaltijd. Vragen? Neem gerust contact op met de betreffende maaltijdservice.