Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Bennekom

Ook heel benieuwd naar de best beoordeelde maaltijdservice in Bennekom? In samenwerking met onze specialisten tref jij de bekende aanbieders van kant en klaar maaltijden. Vaak een uitweg voor ouderen, pubers, of families die meer te doen hebben dan koken. In opvallend weinig tijd trakteer jij jezelf op een voedzaam menu. Denk aan Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen. Zo’n maaltijdservice slecht voor de gezondheid? Gelukkig is dat niet meer aan de orde. De warme maaltijden aan huis herbergen voldoende belangrijke bouwstoffen en bevatten nauwelijks vetten en dikmakers.

Hoe werkt de maaltijdservice in Bennekom? Dit is echt niet complex. Jij selecteert bijvoorbeeld 3 verschillende menu’s bij bijvoorbeeld Royal Foods. Je bewaart het een aantal dagen rond de 7 graden. En een maand in de diepvries. De thuismaaltijd verwarm je met gemak in minder dan een kwartier met behulp van de magnetron. De kosten? Je betaalt vor een smakelijke recept ruwweg €6,50. Gratis bezorgd aan huis is geen uitzondering meer. Geen dure abonnementen. Zo’n warme maaltijd aan huis wordt pas thuisbezorgd als jij besteld hebt.

* Goed om te weten: → Nieuwsgierig naar de beste maaltijdservice van Bennekom? Vergelijk maaltijdbezorging hieronder. Hier vind je ook meer info over Koelverse maaltijden

Waarom kiezen voor kant en klaar maaltijden in Bennekom

 • Eenvoudige bereidingswijze
 • Goed voor lichaam door voedzame combinaties
 • Maak je keuze uit tientallen gerechten
 • Gratis & persoonlijk bij je thuisbezorgd
 • In de webshop kies je de gewenste maaltijden

Ook nieuwsgierig naar een maaltijdservice die voor jou geschikt is? Scroll verder voor de meest populaire bedrijven voor verse maaltijden aan huis in Bennekom. Klik op een van de verstrekkers voor aanvullende informatie. Een goed gevoel bij een partij? Kies dan snel & eenvoudig je eerste proefmaaltijd! Liever geen vlees? Pure en verse producten? Het liefst gewoon aardappelen? Kunnen ze jou wakker maken voor Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen? Voor alles is er een geschikte kant en klaar maaltijd.

maaltijdservice Bennekom

aanvragen maaltijd

Warme maaltijden aan huis in Bennekom

maaltijd aan huis in Bennekom

Een tafeltje dekje, warme maaltijd bezorgd wanneer jou dat uitkomt. Ooit was het voor ouderen, maar ook jongeren kunnen er goed mee overweg. Een drukke baan, waardoor koken niet altijd gaat? Vind jij goed eten lekker, maar lastig om dit zelf te koken? Misschien iets voor jou: kant en klare warme maaltijden aan huis bezorgen in Bennekom! Bekijk hieronder de top-spelers.

 • Uitgekookt biedt gerechten die passen bij het seizoen
 • Bij Maaltijdservice.nl wijzig je de bestelling tot 1 dag voor bezorging
 • Bij Foodconnect.nl bestel je 2 maaltijden voor €10
 • Bij Apetito bestel je 5 maaltijden voor €19,95
 • De menu’s van Van Smaak blinken uit in smaak
 • Ook bij maaltijdservice thuisafgehaald.nl kun je terecht . Of probeer eens maaltijdgemak.nu, COOP, Spar, PLUS, lekker-thuis.nl, Jumbo, foodconnect.nl, vansmaak.nl, Albert Heijn, versaantafel.nl, kookjijofik.nl.

Maaltijd bezorgen voor ouderen in Bennekom

Tafeltje Dekje, al jaren erg populair. Deze maaltijdvoorziening-aanpak is nog steeds populair. Warme maaltijden bezorgen bij senioren, ziekenhuizen en hulpbehoevenden. De formulering “tafeltje dekje” gebruiken we minder en minder. Tegenwoordig noemen we het een maaltijdservice ofwel maaltijdvoorziening. Het idee erachter is niet anders: warme maaltijden bezorgen Bennekom tot in de vriezer.

Voor de 60/70 plussers is het belangrijk dat ze goed en gevarieerd eten. De maaltijdbezorging in de buurt van Gelderland is om die reden enorm in trek. Bejaarden kopen vlot koel- en dagverse en vaak diepvriesmaaltijden via hun computer/tablet. Dit wordt doorgaans zonder kosten bezorgd door bijv. Maaltijdenexpres of Eet Gemak. Kies uit honderden koelverse maaltijden als Runderlapje in champignonsaus, Champignon omelet en Aardappelgratin. Meest gekozen gerechten: Beenham magnetronmaaltijd of ambachtelijke Stamppot Boerenkool stoommaaltijd. Warm het op in de magnetron (vaak 10 min. 550 Watt) , de tafel klaarmaken en smullen! Bekijk ook: Maaltijdservice Anderlues

1. Geef jouw voorkeuren door

2. ‘S avonds of overdag laten bezorgen

3. Enkel een paar minuutjes opwarmen

4. Start met genieten!

Waar bestel ik de beste diepvriesmaaltijden in Bennekom?
4.7

Ervaring maaltijdservice in Bennekom

Met name ouderen eten kant-en-klaar producten van de maaltijdservice. Kim (70) doet niet anders. “Ik ben met name gek op maaltijden van Kook jij of ik. We kiezen doorgaans meerdere dagverse maaltijden. Het heeft echt mijn voorkeur! Een goed balans tussen de groente , iedere dag eet ik iets anders. Geregeld ga ik voor recepten als Vispotje in botersaus en ook Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta. De warme maaltijden voor ouderen in Bennekom laat ik meestal op maandag bezorgen (gratis). Erg handig: ik kan het gewoon in gekoelde plekken bewaren”.

Ook Douwe (40) is gek op de kant en klaar maaltijden in Bennekom. “Een Maaltijdservice had altijd een oubollig imago. Gelukkig is dat nu veranderd. Van Smaak en natuurlijk Bofrost verkopen prima magnetronmaaltijden. Afwisselende maaltijden zoutarm, en ik kan er ook enorm van genieten. Ik en m’n partner zijn vaak druk. Een fulltime baan en veel andere verplichtingen. Uitgebreid koken zit er niet dagelijks in. Binnen korte tijd zo’n koelverse maaltijd in de magnetron bespaart veel tijd. Jij wilt dat toch ook eens ervaren?”.