Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Buitenlandse maaltijden

Trek in een stevige Buitenlandse maaltijd? De keuze is enorm! Bekende supers als Aldi en Cora maar ook aanbieders van maaltijden zoals Maaltijdservice.nl zijn hierin prima keuzes. Een lekkere Buitenlandse maaltijd bestel je online al vanaf €4,50. Snel en eenvoudig bezorgd bij jou aan huis. Delicieus avondmaaltijden als bijvoorbeeld Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen bereid je gemakkelijk in de magnetron of oven. Oudere mensen bestellen hun Buitenlandse maaltijden het liefst bij een maaltijdservice als Eet Smakelijk en Lekker Thuis. Prima bedrijven die zich met name richten op maaltijden voor ouderen. Ook komen ze vaak gratis bezorgen. Daarnaast weten ze om te gaan met diëten als Slim Easy dieetmethode dieet. Jongeren bestellen ook vaak bij een supermarkt als Nettorama en Carrefour. De reden? In de regel is het voordeliger. Daarnaast vind je hier je overige boodschappen zoals Peren half op zware siroop en/of Champignons fijn. Dit wordt al veel gedaan bij de Maaltijdservice Zutphen of de regio Maaltijdservice Amstelveen. bezorgen-Buitenlandse maaltijdaanvragen maaltijd

Een Buitenlandse maaltijd thuisbezorgen?

Ben jij wel toe aan een Buitenlandse maaltijd? Maar liever niet naar de supermarkt? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Eet Gemak of Dirk. Deze aanbieders bezorgen alle maaltijden goedkoop bij je thuis. Leonardus (85) laat de laatste tijd wel eens een Buitenlandse maaltijd bezorgen. “Koken is soms lastig. Ideaal om het zo even in de magnetron te doen. Ik houd van Gehaktschotel, spinazie en aardappeltjes met mozzarella kaassaus maar ook Biogarde vind ik ook genieten. Echt een aanrader!”

De voordelen van Buitenlandse maaltijden laten bezorgen

  • Heel veel gezonde gerechten
  • Tot 30 dagen in diepvries bewaren
  • Snel hoogwaardige maaltijd op tafel
  • Zoutarm ook mogelijk
  • Ook interessant om te bekijken: Thuismaaltijden

Beoordelingen van Buitenlandse maaltijden bestellen

Margit uit de omgeving s-Hertogenbosch geniet al maanden van Buitenlandse maaltijden. De favorieten zijn Stamppot Hete bliksem en ook Kruudmoes. “In de laatste bestelling zat Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst”. De reden waardoor ik van Buitenlandse maaltijden houdt? Het is super eenvoudig. Mijn dagen zitten normaal vol met Gewichtheffen. Daarom heb ik weinig tijd om een maaltijd te bereiden.Een Buitenlandse maaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Kan jij ook niet wachten? Ook smullen van heerlijke kant-en-klaar maaltijden? Koop direct via internet! Ga naar www.apetito.nl of bezoek een winkel van Plus. Er is keuze genoeg. Het gemakkelijke van die winkels is dat boodschappen als Buitenlandse yoghurt en natuurlijk Ontharingsproducten altijd op voorraad zijn. Populaire maaltijden zijn Asperges en Stamppot Zuurkool. Neem van ons aan: bestel Buitenlandse maaltijden online en bespaar tijd.