Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Couscous kant en klaar maaltijd

Trek in een kant en klaar maaltijd met Couscous? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Couscous, kip, mergueze worst? Schiet het koken er alleen vaak bij in? Een warme kant en klaar maaltijd is dan een uitkomst. Een diepvriesmaaltijd van een aanbieder als www.maaltijdje.nl is zo opgewarmd. Max. 10 minuutjes in de magnetron (vaak op 500 – 600 watt) en smullen maar. In korte tijd geniet je van een heerlijke maaltijd. Het goede nieuws: magnetronmaaltijden met Couscous zijn best gezond. Indien gewenst gluten en lactose vrij en ‘t bevat veel belangrijke voedingsstoffen. Niet onbelangrijk: het smaakt ook nog lekker. De kant en klaar maaltijden van partijen als Easy Meal of Chef Martin worden qua smaak goed beoordeeld.

Het gemak van een kant en klaar maaltijd met Couscous

  • De gerechten van onder andere Vers bij u thuis “kook” je binnen mum van tijd (niet meer dan 10 minuten)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • Veel keuze (bijv. Couscous, kip, mergueze worst)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (houd rekening met minimale afname van 3 maaltijden)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Kip kantonees, rijstmix)

Welke maaltijdservice biedt diepvriesmaaltijd met Couscous?

Diepvriesmaaltijden met Couscous zijn zeer in trek. Een toegankelijk gerecht. Zo’n beetje elke denkbare maaltijdservice biedt het dan ook aan. Denk hierbij aan partijen als Uitgekookt en niet te vergeten Easy Meal. Echter: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. De huidige week is week dinsdag 18 mei. Download het weekmenu, en kom erachter of een Couscous tafeltje dekje maaltijd te bestellen is. Niet gevonden? Niet getreurd. Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Ga eens voor een maaltijd zoals Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook en Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Ontdek snel welke bedrijven langskomen in Maaltijdservice Drachten.

kant en klaar maaltijd met Couscous
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Couscous week dinsdag 18 mei
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Couscous aangetroffen. Bekijk alle Maaltijd Bezorgers, handig bij elkaar.

Magnetronmaaltijd als Couscous, kip, mergueze worst laten bezorgen

Een heerlijk menu klaarmaken is niet moeilijk. Een voorbeeld van een lekkere magnetronmaaltijd met Couscous is onder andere Couscous, kip, mergueze worst. Hoe maak ik dit klaar? Nou, niet moeilijk: een paar minuten in de magnetron op ruwweg 550 watt. Check altijd de instructies. Meestal kan je een koelverse maaltijd zo bereiden. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Babi pangang en niet te vergeten Zomerzuurkool met casselerrib. Warme maaltijden (voor ouderen) met Couscous vind je in verschillende “versies”:

  • Dagvers: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelvers: Het menu bewaar je ongeveer 7 dagen op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesvers: Deze maaltijd kan een langere tijd in vriezer bewaard worden

Lees eerst de manier van opwarmen van de warme kant en klaar maaltijd
Leveranciers van maaltijden als Maaltijdenexpres en natuurlijk Helmink Varsseveld vermelden dit vrijwel altijd netjes. De details zie je op de buitenkant van de Couscous warme kant en klaar maaltijd. Bekijk ook deze maaltijd: Risotto maaltijd. Vragen? Bel/mail/chat dan met de maaltijdservice.