Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Pasta kant en klaar maaltijd

Interesse in een kant en klaar maaltijd met Pasta? Genieten van iets zoals Pastaschotel: kip met broccoli? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een (diepvries) kant en klaar maaltijd kan dan een hele redding zijn. De diepvriesmaaltijd van organisaties als www.willemendrees.nl maak je vliegensvlug warm. Eventjes in de magnetron (550 watt) en je kunt het direct nuttigen. Binnen 10 minuten kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Wist jij dat? magnetronmaaltijden met Pasta worden steeds gezonder. Indien gewenst gluten en lactose vrij en bomvol met eiwitten. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. De kant en klaar maaltijden van bijvoorbeeld Marley Spoon en Thuisafgehaald worden niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

Het comfort van een kant en klaar maaltijd met Pasta

  • De koelverse maaltijden van bijv. COOP zijn zo klaar om te eten (max 10 minuten)
  • Heerlijk van smaak
  • Veel keuze (bijv. Pastaschotel: kip met broccoli)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (houd rekening met minimale afname van 3 maaltijden)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree)

Welke maaltijdservice bezorgt diepvriesmaaltijd met Pasta?

Diepvriesmaaltijden met Pasta zijn nog altijd een hardloper. Met name geliefd onder onderen. Het grootste gedeelte van de maaltijdservices neemt het wekelijks op in het menu. Denk hierbij aan partijen als Budget meals of Spar. Echter: het aanbod kan veranderen per week. We leven nu in week dinsdag 19 jan. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en kom erachter of een Pasta tafeltje dekje maaltijd er deze week tussen staat. Kan je het niet vinden? Helaas, echter: Genoeg andere lekkere menu’s. Ga eens voor een maaltijd zoals Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes of natuurlijk Tagliatelle, kip, paddestoelen. Kan jij deze thuis laten komen? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Maaltijdservice Vlaardingen.

kant en klaar maaltijd met Pasta
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Pasta week dinsdag 19 jan
Op dit moment geen kant en klaar maaltijden met Pasta gevonden. Ga naar alle Diepvriesmaaltijden en vind jouw gerecht.


Magnetronmaaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli laten bezorgen

Een heerlijk menu op tafel zetten is eenvoudig. Een aantrekkelijke magnetronmaaltijd met Pasta is bijvoorbeeld Pastaschotel: kip met broccoli. Op welke manier maak ik dat klaar? Dat gaat heel easy: zet het kort in de magnetron op ruwweg 650 watt. Check altijd de instructies. Vaak kan je een koelverse maaltijd zo “koken”. Dit is niet anders voor bijv. een diepvriesmaaltijd zoals Kippensoep met vermicelli of juist Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus. Warme maaltijden (voor ouderen) met Pasta vind je in verschillende “versies”:

  • Dagvers: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelvers: Het eten bewaar je een aantal dagen op 7 graden (in de koelkast).
  • Vriesvers: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Check de bereidingswijze op het karton van de warme maaltijd voor ouderen
Aanbieders zoals Helmink Varsseveld en natuurlijk Albert Heijn zijn hier doorgaans heel helder over. Het stappenplan vind je op de doos van de Pasta warme kant en klaar maaltijd. Een van de meest bestelde gerechten: Aardappelpuree maaltijd. Is het niet helder? Dan kan je altijd bellen met de maaltijdservice.