Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Peultjes kant en klaar maaltijd

Ben jij op zoek naar een kant en klaar maaltijd met Peultjes? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Peultjes met een gehaktbal en appelmoes? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een (diepvries) kant en klaar maaltijd kan je in die zin uit de brand helpen. De diepvriesmaaltijd van organisaties als www.spar.nl/eet-smakelijk “kook” je heel eenvoudig. Eventjes in de magnetron (doorgaans rond de 500 watt) en het is helemaal klaar om te eten. In relatief korte tijd kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Wist jij dat? magnetronmaaltijden met Peultjes worden steeds gezonder. Indien gewenst gluten en lactose vrij en boordevol vitamines. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. De kant en klaar maaltijden van onder andere Ding Dong en ook Aldi worden qua smaak goed beoordeeld.

Het gemak van een kant en klaar maaltijd met Peultjes

  • De koelverse maaltijden van bijv. Easy Meal “kook” je binnen mum van tijd (zo’n 8 minuten)
  • De smaak is uitstekend
  • Voldoende variatie (populair is bijv. Peultjes met een gehaktbal en appelmoes)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (bij 3 maaltijden of meer)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Reepjes kalkoenvlees in saus)

Welke maaltijdservice biedt diepvriesmaaltijd met Peultjes?

Diepvriesmaaltijden met Peultjes zijn zeer in trek. Een “makkelijk” menu. Zo’n beetje elke denkbare maaltijdservice heeft het in het assortiment. Denk aan Vers Voor Thuis en natuurlijk Vers bij u thuis. Echter: het aanbod kan veranderen per week. Het is nu week dinsdag 18 mei. Navigeer naar het menu van deze week, en achterhaal of een Peultjes tafeltje dekje maaltijd beschikbaar is. Deze week niet op voorraad? Niet getreurd. Genoeg andere lekkere menu’s. Kies bijvoorbeeld eens voor Chili con carne, gehakt, rijst of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Kan jij deze thuis laten komen? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Maaltijdservice Goes.

kant en klaar maaltijd met Peultjes
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Peultjes week dinsdag 18 mei
0 kant en klaar maaltijden met Peultjes gevonden. Ga naar alle Dagverse maaltijden, handig bij elkaar.


Magnetronmaaltijd als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes laten bezorgen

Een smaakvol gerecht bereiden is niet moeilijk. Een voorbeeld van een lekkere magnetronmaaltijd met Peultjes is onder andere Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Hoe bereid ik dit? Dat gaat heel easy: een paar minuten in de magnetron op zo’n 625 watt. Op de verpakking staan de details. Meestal kan je een koelverse maaltijd zo bereiden. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie en Jonge kabeljauw in roomsaus. Warme maaltijden (voor ouderen) met Peultjes zijn er in verschillende soorten:

  • Dagvers: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelvers: Het menu houd je een paar dagen op 7 graden in je koeling.
  • Vriesvers: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Bekijk instructies op verpakking van de warme maaltijd
Leveranciers van maaltijden als Eet Smakelijk en natuurlijk Maaltijdgemak.nu vermelden dit vrijwel altijd netjes. De instructies vind je terug op de doos van de Peultjes warme kant en klaar maaltijd. Bekijk ook deze maaltijd: Worteltjes maaltijd. Vragen? Neem gerust contact op met de betreffende maaltijdservice.