Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Pompoensoep kant en klaar maaltijd

Ben jij op zoek naar een kant en klaar maaltijd met Pompoensoep? Lekker genieten van bijvoorbeeld Pompoensoep met vermicelli? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een heerlijke kant en klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Een dergelijke diepvriesmaaltijd afkomstig van bijv. www.etume.nl “kook” je heel eenvoudig. Luttele minuutjes in je magnetron (in veel gevallen rond de 600 watt) en je kunt aanvallen. In een paar minuten kan je een prima gerecht nuttigen. Goed om te weten: magnetronmaaltijden met Pompoensoep zijn al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Weinig kunstmatige toevoegingen en bomvol met eiwitten. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. De kant en klaar maaltijden van onder meer Albert Heijn en niet te vergeten Lidl zijn al jaren in trek bij de vaste klanten.

De voordelen van een kant en klaar maaltijd met Pompoensoep

  • De diepvries-gerechten van onder meer Lidl maak je supersnel warm (niet meer dan 10 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Pompoensoep met vermicelli)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (bij 3 maaltijden of meer)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree)

Welke maaltijdservice levert diepvriesmaaltijd met Pompoensoep?

Diepvriesmaaltijden met Pompoensoep zijn onverminderd populair. Een “makkelijk” menu. Bijna iedere maaltijdservice neemt het wekelijks op in het menu. Denk aan Thuisafgehaald en niet te vergeten COOP. Let op: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. Momenteel leven we in week 49. Check het weekmenu van jouw maaltijdservice, en zie of een Pompoensoep tafeltje dekje maaltijd te bestellen is. Deze week niet op voorraad? Geen probleem. Er zijn voldoende heerlijke alternatieven. Kies bijvoorbeeld eens voor Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of misschien Visstukjes in kruidensaus. Welke maaltijdservice bezorgt bij jou? Bekijk meteen de beste aanbieders in bijvoorbeeld Maaltijdservice Emmen.

kant en klaar maaltijd met Pompoensoep
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Pompoensoep week 49
Op dit moment geen kant en klaar maaltijden met Pompoensoep gevonden. Bekijk alle Diepvriesmaaltijden en vind jouw gerecht.


Magnetronmaaltijd als Pompoensoep met vermicelli laten bezorgen

Een veelzijdig diner “koken” is eenvoudig. Een aantrekkelijke magnetronmaaltijd met Pompoensoep is natuurlijk Pompoensoep met vermicelli. Op welke manier maak ik dat klaar? Nou, niet moeilijk: eventjes in je magnetron op ongeveer 550 watt. Raadpleeg altijd de verpakking. Het opwarmen van een koelverse maaltijd gaat doorgaans zo. Dit is niet anders voor bijv. een diepvriesmaaltijd zoals Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree of juist Gele rijst. Warme maaltijden (voor ouderen) met Pompoensoep bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagvers: altijd het meest gezond
  • Koelvers: Het gerecht houd je om en nabij een week op 7 graden in je koeling.
  • Vriesvers: Deze maaltijd kan een langere tijd in vriezer bewaard worden

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de warme maaltijd
Aanbieders zoals Handgraaf maaltijden of Kievit zijn hier doorgaans heel helder over. De details tref je aan op de verpakking van de Pompoensoep warme kant en klaar maaltijd. Bekijk ook deze maaltijd: Aspergesoep maaltijd. Niet duidelijk? Neem gerust contact op met de betreffende maaltijdservice.