Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Procureurlapje kant en klaar maaltijd

Ben jij op zoek naar een kant en klaar maaltijd met Procureurlapje? Misschien wel een recept zoals bijv. Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree? Maar heb je maar weinig tijd? Een heerlijke kant en klaar maaltijd is dan misschien iets voor jou. Zo’n diepvriesmaaltijd van bijvoorbeeld www.meatenmeals.nl staat zo op tafel. Max. 10 minuutjes in de magnetron (plusminus op 560 watt) en het is helemaal klaar om te eten. In een paar minuten geniet je gewoon van een lekker maal. Wist jij dat? magnetronmaaltijden met Procureurlapje zijn best gezond. Weinig e-nummers en boordevol vitamines. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. De kant en klaar maaltijden van onder andere MyCooks en ook Deen zijn al jaren in trek bij de vaste klanten.

Waarom een kant en klaar maaltijd met Procureurlapje

  • De gerechten van onder andere EkoPlaza bereid je enorm snel (gemiddeld zo’n 6 minuten)
  • Geen “neppe” smaak, lekker vers
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (houd rekening met minimale afname van 3 maaltijden)
  • Kies uit dagvers, koelvers of vriesvers
  • Haal ook andere menu’s in huis (bijv. Lamsvlees in saus)

Welke maaltijdservice biedt diepvriesmaaltijd met Procureurlapje?

Diepvriesmaaltijden met Procureurlapje zijn nog altijd een hardloper. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Zo’n beetje elke denkbare maaltijdservice geeft hier dan ook gehoor aan. Voorbeelden zijn Diepvriesman en vanzelfsprekend Bofrost. Vergeet niet: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. Op dit moment is het week 49. Ga naar het weekmenu, en ontdek of een Procureurlapje tafeltje dekje maaltijd beschikbaar is. Kan je het niet vinden? Niet getreurd. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Wat dacht je van Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree of Pastaschotel: kip met broccoli. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdservice Bergen op Zoom.

kant en klaar maaltijd met Procureurlapje
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Procureurlapje week 49
0 kant en klaar maaltijden met Procureurlapje opgehaald. Check het overzicht met alle Dagverse maaltijden op 1 plek.


Magnetronmaaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree laten bezorgen

Een smaakvol gerecht klaarmaken is eenvoudig. Een voorbeeld van een lekkere magnetronmaaltijd met Procureurlapje is natuurlijk Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Hoe bereid ik dit? Simpel: een paar minuten in de magnetron op rond de 600 watt. Bekijk de verpakking voor de specfieke instructies. Meestal kan je een koelverse maaltijd zo bereiden. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Aardappelpannenkoeken of juist Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng. Warme maaltijden voor ouderen met Procureurlapje vind je in verschillende “versies”:

  • Dagvers: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelvers: Het gerecht bewaar je ongeveer een week in de koeling.
  • Vriesvers: Geschikt om langer te bewaren.

Check de bereidingswijze op het karton van de warme kant en klaar maaltijd
Organisaties als Spar en natuurlijk Chef Martin melden dit altijd duidelijk. De “handleiding” zie je op de verpakking van de Procureurlapje warme kant en klaar maaltijd. Kies eens voor een ambachtelijke Hamlapje maaltijd. Vragen? De maaltijdservice-klantenservice staat voor je klaar.