Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 3 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 3 verse maaltijden voor maar €12,95.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Rijst kant en klaar maaltijd

Trek in een kant en klaar maaltijd met Rijst? Misschien wel een recept zoals bijv. Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst? Maar heb je maar weinig tijd? Een heerlijke kant en klaar maaltijd kan dan een hele redding zijn. De diepvriesmaaltijd van organisaties als www.vansmaak.nl maak je vliegensvlug warm. Slechts een paar minuten in oven of magnetron (550 watt) en je kunt het direct nuttigen. In relatief korte tijd eet je een degelijke maaltijd. Het goede nieuws: magnetronmaaltijden met Rijst zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Weinig zout/suiker en veel groenten. Qua smaak is het ook enorm verbeterd. De kant en klaar maaltijden van onder andere Buitendijk maaltijden en Lidl doen nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Waarom een kant en klaar maaltijd met Rijst

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. kantenklaarmaaltijden.nl “kook” je binnen mum van tijd (gemiddeld zo’n 6 minuten)
  • De smaak is uitstekend
  • Veel keuze (bijv. Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (minimale afname vaak 3 maaltijden)
  • Koelvers, vriesvers of dagvers
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst)

Welke maaltijdservice levert diepvriesmaaltijd met Rijst?

Diepvriesmaaltijden met Rijst worden vaak gekozen. Een “makkelijk” menu. Het gros van de maaltijdservices neemt het wekelijks op in het menu. Check het maar bij onder andere Kievit en Alleszelf.nl. Goed om te weten: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. We leven nu in week 29. Ga naar het weekmenu, en ontdek of een Rijst tafeltje dekje maaltijd er op dit moment tussen staat. Deze week niet op voorraad? Helaas, echter: Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Neem nu zoiets als Asperge beenhamschotel met kip of natuurlijk Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen. Kan jij deze thuis laten komen? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdservice Voorburg.

kant en klaar maaltijd met Rijst
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Rijst week 29
We hebben geen kant en klaar maaltijden met Rijst gevonden. Ontdek nu alle Kant en klaar maaltijden en vind jouw gerecht.


Magnetronmaaltijd als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst laten bezorgen

Een veelzijdig diner regelen gaat snel en moeiteloos. Een voorbeeld van een lekkere magnetronmaaltijd met Rijst is bijvoorbeeld Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst. Hoe “kook” ik dit gerecht? Simpel: zet het kort in de magnetron op rond de 525 watt. Raadpleeg altijd de verpakking. Vaak kan je een koelverse maaltijd zo “koken”. Dit is niet anders voor bijv. een diepvriesmaaltijd zoals Gebakken rijst en natuurlijk Oosterse zalm. Warme maaltijden (voor ouderen) met Rijst zijn er in verschillende soorten:

  • Dagvers: altijd het meest gezond
  • Koelvers: De maaltijd bewaar je ongeveer een week op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesvers: Geschikt om langer te bewaren.

Lees altijd de handleiding op de verpakking van de warme maaltijd
Organisaties als Aldi of Eet Smakelijk geven dit concreet aan. De instructies vind je op de doos van de Rijst warme kant en klaar maaltijd. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Nasi sate maaltijd. Is het niet helder? De maaltijdservice-klantenservice staat voor je klaar.