Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Rollade kant en klaar maaltijd

Zin in een kant en klaar maaltijd met Rollade? Genieten van iets zoals Broccoli rollade schotel? Heb je doorgaans geen zeeën van tijd? Een dagverse kant en klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Een dergelijke diepvriesmaaltijd afkomstig van bijv. www.mycooks.nl staat zo op tafel. Slechts een paar minuten in oven of magnetron (plusminus op 560 watt) en smullen maar. In een paar minuten kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Vergeet niet: magnetronmaaltijden met Rollade zijn tegenwoordig een stuk gezonder. Weinig e-nummers en bomvol met eiwitten. De smaak wordt ook steeds beter. De kant en klaar maaltijden van organisaties zoals Hoogvliet of Gewoon lekker thuis ontvangen veel positieve recensies.

Het gemak van een kant en klaar maaltijd met Rollade

  • De koelverse maaltijden van bijv. Lidl zijn zo klaar om te eten (zo’n 8 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Veel keuze (bijv. Broccoli rollade schotel)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (vergeet niet dat je minimaal 3 menu’s dient te kiezen)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Bestel direct meerdere maaltijden mee (bijvoorbeeld Reepjes kippenvlees in jus)

Welke maaltijdservice levert diepvriesmaaltijd met Rollade?

Diepvriesmaaltijden met Rollade worden vaak gekozen. Met name geliefd onder onderen. Het gros van de maaltijdservices neemt het wekelijks op in het menu. Voorbeelden zijn PLUS of kantenklaarmaaltijden.nl. Let op: het aanbod kan veranderen per week. Op dit moment is het week dinsdag 18 mei. Ga naar het weekmenu, en bekijk of een Rollade tafeltje dekje maaltijd er deze week tussen staat. Niet gevonden? Niks aan de hand. Er is nog zoveel meer. Neem nu zoiets als Chili con carne of natuurlijk Sucade Hollandaise. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Maaltijdservice Hoofddorp.

kant en klaar maaltijd met Rollade
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Rollade week dinsdag 18 mei
0 kant en klaar maaltijden met Rollade gevonden. Ontdek nu alle Dagverse maaltijden en vind jouw gerecht.


Magnetronmaaltijd als Broccoli rollade schotel laten bezorgen

Een voedzame maaltijd op tafel zetten is eenvoudig. Een aantrekkelijke magnetronmaaltijd met Rollade is natuurlijk Broccoli rollade schotel. Hoe “kook” ik dit gerecht? Dat stelt nauwelijks iets voor: warm het even op in je magnetron op ruwweg 575 watt. Raadpleeg altijd de verpakking. Het opwarmen van een koelverse maaltijd gaat doorgaans zo. Dit is niet anders voor bijv. een diepvriesmaaltijd zoals Speklapjes met jus en preistamppot en niet te vergeten Tortellini met gehakt en kaas. Warme maaltijden (voor ouderen) met Rollade zijn er in 3 vormen:

  • Dagvers: extreem vers en gezond
  • Koelvers: Het eten houd je om en nabij een week op 7 graden (in de koelkast).
  • Vriesvers: Geschikt om langer te bewaren.

Lees altijd de handleiding op de verpakking van de warme maaltijd
Organisaties als Maaltijd service of Boni vertellen je daar wel meer over. De “handleiding” kan je bekijken op de doos van de Rollade warme kant en klaar maaltijd. Misschien ook eens proberen: Stoofpotje maaltijd. Kan je er niet direct mee aan de slag? De maaltijdservice-klantenservice staat voor je klaar.