Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Schnitzel kant en klaar maaltijd

Interesse in een kant en klaar maaltijd met Schnitzel? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een heerlijke kant en klaar maaltijd is dan misschien iets voor jou. De diepvriesmaaltijd van organisaties als www.diepvriesman.nl staat zo op tafel. Luttele minuutjes in je magnetron (vaak op 500 – 600 watt) en het is helemaal klaar om te eten. In een paar minuten kan je een prima gerecht nuttigen. Vergeet niet: magnetronmaaltijden met Schnitzel worden steeds gezonder. Weinig kunstmatige toevoegingen en veel groenten. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. De kant en klaar maaltijden van partijen als Easy Meal en niet te vergeten Puur Culinair worden niet voor niets vaak besteld door trouwe consumenten.

Het grote voordeel van een kant en klaar maaltijd met Schnitzel

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Ding Dong bereid je enorm snel (7 – 8 minuten vaak)
  • Heerlijk van smaak
  • Veel keuze (bijv. Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook)
  • Gratis bij je bezorgd aan huis (bij 3 maaltijden of meer)
  • Kies uit dagvers, koelvers of vriesvers
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Stroganoff du chef)

Welke maaltijdservice levert diepvriesmaaltijd met Schnitzel?

Diepvriesmaaltijden met Schnitzel worden vaak gekozen. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Het gros van de maaltijdservices geeft hier dan ook gehoor aan. Denk aan Vers bij u thuis en natuurlijk Chef Martin. Goed om te weten: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. Op dit moment is het week dinsdag 18 mei. Download het weekmenu, en ontdek of een Schnitzel tafeltje dekje maaltijd te bestellen is. Niet gevonden? Niks aan de hand. Je kunt nog veel meer gerechten kiezen. Denk aan Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of misschien Babi ketjap. Karee djawa. Witte rijst. Wordt het bij jou bezorgd? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Maaltijdservice Beverwijk.

kant en klaar maaltijd met Schnitzel
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Schnitzel week dinsdag 18 mei
Op dit moment geen kant en klaar maaltijden met Schnitzel aangetroffen. Ontdek nu alle Dagverse maaltijden op 1 plek.

Magnetronmaaltijd als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook laten bezorgen

Een voedzame maaltijd “koken” kan iedereen. Een voorbeeld van een lekkere magnetronmaaltijd met Schnitzel is onder andere Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Hoe warm ik dit op? Dat gaat heel easy: eventjes in je magnetron op ruwweg 625 watt. Check altijd de instructies. Het opwarmen van een koelverse maaltijd gaat doorgaans zo. Dit werkt ook zo met een tafeltje-dekje maaltijd als Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool en natuurlijk Kip Andorra schotel. Warme maaltijden voor ouderen met Schnitzel vind je in verschillende “versies”:

  • Dagvers: extreem vers en gezond
  • Koelvers: Het diner bewaar je ongeveer een week op plusminus 7 graden celcius (in de koelkast).
  • Vriesvers: Bewaar je een maand of langer in de diepvries.

Bekijk instructies op verpakking van de warme diepvriesmaaltijd
Partijen als COOP en Helmink Varsseveld zijn hier doorgaans heel helder over. De details tref je aan op de doos van de Schnitzel warme kant en klaar maaltijd. Kies eens voor een ambachtelijke Procureurlapje maaltijd. Kan je er niet direct mee aan de slag? Dan kan je altijd bellen met de maaltijdservice.