Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Spareribs kant en klaar maaltijd

Interesse in een kant en klaar maaltijd met Spareribs? Heerlijk smullen van bijvoorbeeld Spareribs met patat en salade? Maar heb je maar weinig tijd? Een warme kant en klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Een dergelijke diepvriesmaaltijd afkomstig van bijv. www.versvoorthuis.nl staat zo op tafel. Een paar minuten in de magnetron (vaak op 500 – 600 watt) en je kunt aan tafel gaan. In korte tijd eet je een degelijke maaltijd. Goed om te weten: magnetronmaaltijden met Spareribs zijn best gezond. Weinig zout/suiker en bomvol met eiwitten. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. De kant en klaar maaltijden van onder meer Kievit en natuurlijk Deen worden qua smaak goed beoordeeld.

Het grote voordeel van een kant en klaar maaltijd met Spareribs

  • De menu’s van bijvoorbeeld Deen maak je supersnel warm (5 minuutjes in de magnetron, iets langer in de oven)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Veel keuze (bijv. Spareribs met patat en salade)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (houd rekening met minimale afname van 3 maaltijden)
  • Zowel koelvers, dagvers als koelverse maaltijden mogelijk
  • Maak je bestelling compleet met gevarieerde gerechten (o.a. Nasi kip saté)

Welke maaltijdservice biedt diepvriesmaaltijd met Spareribs?

Diepvriesmaaltijden met Spareribs zijn onverminderd populair. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Zo’n beetje elke denkbare maaltijdservice heeft het in het assortiment. Voorbeelden zijn Buitendijk maaltijden en vanzelfsprekend MyCooks. Vergeet niet: de menu’s wisselen vaak per week. De huidige week is week dinsdag 18 mei. Ga naar het weekmenu, en zie of een Spareribs tafeltje dekje maaltijd er op dit moment tussen staat. Deze week niet op voorraad? Geen probleem. Genoeg andere lekkere menu’s. Kies bijvoorbeeld eens voor Ossestaartsoep en Spaghetti Napoli. Wordt het bij jou bezorgd? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Maaltijdservice Hoogeveen.

kant en klaar maaltijd met Spareribs
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Spareribs week dinsdag 18 mei
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Spareribs gevonden. Bekijk alle Maaltijd Bezorgers voor het weekmenu.


Magnetronmaaltijd als Spareribs met patat en salade laten bezorgen

Een voedzame maaltijd regelen gaat snel en moeiteloos. Een voorbeeld van een lekkere magnetronmaaltijd met Spareribs is bijv. Spareribs met patat en salade. Hoe “kook” ik dit gerecht? Nou, niet moeilijk: plaats het max. 10 minuten in de magnetron op om en nabij 700 watt. Lees altijd vooraf de instructies. Vaak kan je een koelverse maaltijd zo “koken”. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Indisch gehaktbrood en niet te vergeten Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie. Warme maaltijden (voor ouderen) met Spareribs zijn er in verschillende varianten:

  • Dagvers: altijd het meest gezond
  • Koelvers: Het diner bewaar je een aantal dagen op 7 graden in je koeling.
  • Vriesvers: Lang bewaren, handig om achter de hand te hebben.

Lees eerst de manier van opwarmen van de warme thuismaaltijd
Partijen als Royal Foods en natuurlijk Buitendijk maaltijden melden dit altijd duidelijk. De details zie je op de verpakking van de Spareribs warme kant en klaar maaltijd. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Rollade maaltijd. Vragen? De maaltijdservice-klantenservice staat voor je klaar.