Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Stamppot Spruitjes kant en klaar maaltijd

Behoefte aan een kant en klaar maaltijd met Stamppot Spruitjes? Lekker genieten van bijvoorbeeld Stamppot spruitjes met chorizo? Maar heb je maar weinig tijd? Een heerlijke kant en klaar maaltijd is waarschijnlijk meer dan welkom. Zo’n diepvriesmaaltijd van bijvoorbeeld www.vansmaak.nl “kook” je heel eenvoudig. Max. 10 minuutjes in de magnetron (vaak op 500 – 600 watt) en je kunt het direct nuttigen. In een paar minuten kan je aanschuiven aan tafel en genieten. Vergeet niet: magnetronmaaltijden met Stamppot Spruitjes zijn best gezond. Weinig e-nummers en boordevol vitamines. Daarbovenop proeft het ook bijzonder goed. De kant en klaar maaltijden van organisaties zoals Emte en Jumbo worden qua smaak goed beoordeeld.

De voordelen van een kant en klaar maaltijd met Stamppot Spruitjes

  • De gerechten van onder andere Alleszelf.nl “kook” je binnen mum van tijd (meestal korter dan tien minuten)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • Veel variatie (bijvoorbeeld Stamppot spruitjes met chorizo)
  • Het wordt gratis bij je afgeleverd (houd rekening met minimale afname van 3 maaltijden)
  • Kies uit dagvers, koelvers of vriesvers
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst)

Welke maaltijdservice biedt diepvriesmaaltijd met Stamppot Spruitjes?

Diepvriesmaaltijden met Stamppot Spruitjes worden vaak gekozen. Met name geliefd onder onderen. Het gros van de maaltijdservices heeft het in het assortiment. Denk hierbij aan partijen als MyCooks en vanzelfsprekend Handgraaf maaltijden. Goed om te weten: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. De huidige week is week maandag 10 aug. Open het weekmenu van jouw aanbieder, en zie of een Stamppot Spruitjes tafeltje dekje maaltijd er op dit moment tussen staat. Is dit niet het geval? Niks aan de hand. Er is nog zoveel meer. Kies bijvoorbeeld eens voor Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen / Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes. Welke organisatie bezorgt maaltijden jouw woonplaats? Veel mensen zoeken bijvoorbeeld naar een service in Maaltijdservice Leerdam.

kant en klaar maaltijd met Stamppot Spruitjes
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Stamppot Spruitjes week maandag 10 aug
We hebben geen kant en klaar maaltijden met Stamppot Spruitjes aangetroffen. Ontdek nu alle Vriesverse maaltijden voor het weekmenu.


Magnetronmaaltijd als Stamppot spruitjes met chorizo laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bereiden kan iedereen. Een aantrekkelijke magnetronmaaltijd met Stamppot Spruitjes is bijv. Stamppot spruitjes met chorizo. Hoe maak ik dit klaar? Simpel: plaats het max. 10 minuten in de magnetron op ongeveer 725 watt. Lees altijd vooraf de instructies. De meeste koelverse maaltijden bereid je zo. Hetzelfde geldt voor een opwarm-maaltijd als Hamburger, ui en champignons en Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen. Warme maaltijden (voor ouderen) met Stamppot Spruitjes zijn er in 3 vormen:

  • Dagvers: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelvers: Het eten houd je een paar dagen op 7 graden in je koeling.
  • Vriesvers: Geschikt om langer te bewaren.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de warme thuismaaltijd
Aanbieders zoals Eet Gemak en natuurlijk Royal Foods melden dit altijd duidelijk. De bereidingswijze vind je terug op het karton van de Stamppot Spruitjes warme kant en klaar maaltijd. Bekijk ook deze maaltijd: Stamppot Hete bliksem maaltijd. Vragen? Dan kan je altijd bellen met de maaltijdservice.