Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd door Uitgekookt!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Tomatensoep kant en klaar maaltijd

Ben jij op zoek naar een kant en klaar maaltijd met Tomatensoep? Misschien wel een recept zoals bijv. Tomatensoep met balletjes? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een (diepvries) kant en klaar maaltijd is dan misschien iets voor jou. Een dergelijke diepvriesmaaltijd afkomstig van bijv. www.chefmartin.nl “kook” je heel eenvoudig. Eventjes in de magnetron (vaak op 500 – 600 watt) en je kunt aanvallen. In een paar minuten geniet je gewoon van een lekker maal. Wist jij dat? magnetronmaaltijden met Tomatensoep zijn al veel gezonder dan 5 jaar geleden. Weinig e-nummers en bomvol met eiwitten. Niet onbelangrijk: het smaakt ook nog lekker. De kant en klaar maaltijden van bijvoorbeeld Apetito en natuurlijk Hoogvliet zijn al jaren in trek bij de vaste klanten.

Het grote voordeel van een kant en klaar maaltijd met Tomatensoep

  • De menu’s van bijvoorbeeld Puur Culinair zijn zo klaar om te eten (gemiddeld zo’n 6 minuten)
  • Nauwelijks te onderscheiden van zelf koken
  • De keuze is reuze (wat dacht je van Tomatensoep met balletjes)
  • Meestal zonder extra kosten thuis afgeleverd (houd rekening met minimale afname van 3 maaltijden)
  • Maaltijden in vriesverse, dagverse en koelverse varianten
  • Combineer met andere heerlijke menu’s (bijv. Indisch gehaktbrood)

Welke maaltijdservice levert diepvriesmaaltijd met Tomatensoep?

Diepvriesmaaltijden met Tomatensoep zijn erg gangbaar. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Het gros van de maaltijdservices geeft hier dan ook gehoor aan. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld COOP en niet te vergeten 3B Diner. Let op: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. We leven nu in week vrijdag 18 jun. Navigeer naar het menu van deze week, en achterhaal of een Tomatensoep tafeltje dekje maaltijd er op dit moment tussen staat. Niet gevonden? Geen probleem. Er bestaan voldoende heerlijke alternatieven. Denk aan Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen en Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel. Kan jij deze thuis laten komen? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Maaltijdservice Dronten.

kant en klaar maaltijd met Tomatensoep
aanvragen maaltijd Advertentie: Voordelig uitgekookt proefpakket
zoek maaltijdservice

Kant en klaar maaltijden met Tomatensoep week vrijdag 18 jun
Op dit moment geen kant en klaar maaltijden met Tomatensoep gevonden. Bekijk alle Vriesverse maaltijden en vind jouw gerecht.


Magnetronmaaltijd als Tomatensoep met balletjes laten bezorgen

Een heerlijk menu op tafel zetten gaat snel en moeiteloos. Een vaak gekozen magnetronmaaltijd met Tomatensoep is vanzelfsprekend Tomatensoep met balletjes. Hoe “kook” ik dit gerecht? Simpel: warm het even op in je magnetron op ruwweg 575 watt. Bekijk de verpakking voor de specfieke instructies. Het opwarmen van een koelverse maaltijd gaat doorgaans zo. Hetzelfde geldt voor een opwarm-maaltijd als Penne carbonara of juist Groentensoep. Warme maaltijden (voor ouderen) met Tomatensoep bestel je in 3 verschillende soorten:

  • Dagvers: deze eet je op dezelfde dag als het bereid is
  • Koelvers: Het gerecht bewaar je ongeveer een week in de koeling.
  • Vriesvers: Geschikt om langer te bewaren.

Bekijk instructies op verpakking van de warme maaltijd
Organisaties als Jan Linders of Helmink Varsseveld vertellen je daar wel meer over. De instructies zie je op het karton van de Tomatensoep warme kant en klaar maaltijd. Een populaire maaltijd is bijvoorbeeld: Couscous maaltijd. Niet duidelijk? Dan kan je altijd bellen met de maaltijdservice.