Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Visschotel kant en klaar maaltijd

Trek in een kant en klaar maaltijd met Visschotel? Bijvoorbeeld iets culinairs zoals Visschotel met wortel en gebakken aardappel? Wil je dit vooral snel op tafel hebben staan? Een (diepvries) kant en klaar maaltijd is dan een uitkomst. Zo’n diepvriesmaaltijd van bijvoorbeeld www.kievitbv.nl staat zo op tafel. Slechts een paar minuten in oven of magnetron (plusminus op 560 watt) en je kunt aan tafel gaan. In een paar minuten eet je een degelijke maaltijd. Goed om te weten: magnetronmaaltijden met Visschotel zijn best gezond. Indien gewenst gluten en lactose vrij en bomvol met eiwitten. Last but not least: mensen zijn tevreden over de smaak. De kant en klaar maaltijden van organisaties zoals Kievit en niet te vergeten Bofrost doen nauwelijks onder voor een “echte” maaltijd.

Het grote voordeel van een kant en klaar maaltijd met Visschotel

  • De gerechten van onder andere Emte maak je supersnel warm (niet meer dan 10 minuten)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Voldoende variatie (populair is bijv. Visschotel met wortel en gebakken aardappel)
  • Meestal zonder extra kosten thuis afgeleverd (bij 3 maaltijden of meer)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Keuze uit nog veel meer lekkere menu’s (denk aan Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree)

Welke maaltijdservice biedt diepvriesmaaltijd met Visschotel?

Diepvriesmaaltijden met Visschotel worden vaak gekozen. Een toegankelijk gerecht. Bijna iedere maaltijdservice biedt het dan ook aan. Ga het zelf maar eens na bij bijvoorbeeld Vers bij u thuis en niet te vergeten Helmink Varsseveld. Goed om te weten: meestal heb je te maken met een nieuw menu per week. Momenteel leven we in week dinsdag 27 okt. Download het weekmenu, en zie of een Visschotel tafeltje dekje maaltijd beschikbaar is. Deze week niet op voorraad? Niet getreurd. Er is nog zoveel meer. Denk aan Schnitzel mexico schotel of misschien Tortellini met gehakt en kaas. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Bekijk direct wie er bezorgt in bijvoorbeeld Maaltijdservice Heerenveen.

kant en klaar maaltijd met Visschotel
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Visschotel week dinsdag 27 okt
0 kant en klaar maaltijden met Visschotel opgehaald. Bekijk alle Kant en klaar maaltijden, handig bij elkaar.


Magnetronmaaltijd als Visschotel met wortel en gebakken aardappel laten bezorgen

Een veelzijdig diner op tafel zetten gaat snel en moeiteloos. Een aantrekkelijke magnetronmaaltijd met Visschotel is natuurlijk Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Hoe bereid ik dit? Dat stelt nauwelijks iets voor: zet het kort in de magnetron op zo’n 700 watt. Check altijd de instructies. Het opwarmen van een koelverse maaltijd gaat doorgaans zo. Dit is niet anders voor bijv. een diepvriesmaaltijd zoals Kick Through Spaghetti of juist Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel. Warme maaltijden (voor ouderen) met Visschotel zijn er in verschillende soorten:

  • Dagvers: dezelfde dag bereid en het meest gezond
  • Koelvers: Het eten bewaar je ongeveer 7 dagen in de koeling.
  • Vriesvers: Voor in de vrieskist.

Bekijk instructies op verpakking van de warme thuismaaltijd
Aanbieders zoals Royal Foods en natuurlijk Jan Linders vermelden dit vrijwel altijd netjes. De “handleiding” zie je op het label van de Visschotel warme kant en klaar maaltijd. Kies eens voor een ambachtelijke Tortellini maaltijd. Onzeker over de bereidingswijze? Dan kan je altijd bellen met de maaltijdservice.