Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Worteltjes kant en klaar maaltijd

Behoefte aan een kant en klaar maaltijd met Worteltjes? Misschien wel een recept zoals bijv. Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen? Maar ontbreekt het je aan tijd? Een verse kant en klaar maaltijd is dan misschien iets voor jou. Zo’n diepvriesmaaltijd van bijvoorbeeld www.kookjijofik.nl staat zo op tafel. Een paar minuten in de magnetron (doorgaans rond de 500 watt) en je kunt aanvallen. Binnen mum van tijd geniet je gewoon van een lekker maal. Vergeet niet: magnetronmaaltijden met Worteltjes komen langzaam van het “ongezonde” imago af. Zoutarm en voldoende vlees. De smaak wordt ook steeds beter. De kant en klaar maaltijden van partijen als Deen en Lidl ontvangen veel positieve recensies.

Het gemak van een kant en klaar maaltijd met Worteltjes

  • De kant-klaar-maaltijden van bijv. Handgraaf maaltijden maak je supersnel warm (enkele minuten in de magnetron, of in de oven)
  • Doet amper onder voor zelf gekookte maaltijd
  • Veel keuze (bijv. Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen)
  • Vaak gratis thuisbezorgd (bij 3 maaltijden of meer)
  • Je kunt kiezen uit vriesvers, dagvers of koelvers
  • Haal ook andere menu’s in huis (bijv. Vleeskroketten, appelcompôte, pommes mignonettes)

Welke maaltijdservice bezorgt diepvriesmaaltijd met Worteltjes?

Diepvriesmaaltijden met Worteltjes zijn nog altijd een hardloper. Sinds de opkomst van tafeltje dekje al veel besteld. Zo’n beetje elke denkbare maaltijdservice geeft hier dan ook gehoor aan. Check het maar bij onder andere Deen of Spar. Vergeet niet: veel organisaties werken met een wisselend weekmenu. Op dit moment is het week dinsdag 18 mei. Ga naar het weekmenu, en zie of een Worteltjes tafeltje dekje maaltijd te bestellen is. Staat het er niet tussen? Geen probleem. Er is nog zoveel meer. Denk aan Vispotje in botersaus of Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen. Benieuwd naar de maaltijdservices in jouw regio? Check nu welke organisaties bijvoorbeeld bezorgen in Maaltijdservice Zwolle.

kant en klaar maaltijd met Worteltjes
aanvragen maaltijd

Kant en klaar maaltijden met Worteltjes week dinsdag 18 mei
Geen actuele kant en klaar maaltijd met Worteltjes gevonden. Ontdek nu alle Diepvriesmaaltijden voor het weekmenu.


Magnetronmaaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen laten bezorgen

Een heerlijk menu “koken” kan iedereen. Een aantrekkelijke magnetronmaaltijd met Worteltjes is bijvoorbeeld Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen. Hoe “kook” ik dit gerecht? Dat gaat heel easy: warm het even op in je magnetron op zo’n 650 watt. Raadpleeg altijd de verpakking. Vaak kan je een koelverse maaltijd zo “koken”. Zo makkelijk kan het dus ook met een ouderen-maaltijd als Hete Bliksem met een speklapje of juist Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes. Warme maaltijden (voor ouderen) met Worteltjes zijn er in verschillende soorten:

  • Dagvers: dezelfde dag nog gekookt en genuttigd.
  • Koelvers: De maaltijd houd je een paar dagen in de koelkast.
  • Vriesvers: Voor in de vrieskist.

Vergeet niet de instructies voor het opwarmen van de warme maaltijd
Partijen als MyCooks en niet te vergeten Maaltijdenexpres vermelden dit vrijwel altijd netjes. De instructies zie je op het label van de Worteltjes warme kant en klaar maaltijd. Bekijk ook deze maaltijd: Boontjes maaltijd. Niet duidelijk? Neem gerust contact op met de betreffende maaltijdservice.