Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Biologische maaltijden

Ben je op zoek naar leveranciers van biologische maaltijden? Dit zijn maaltijden die gemaakt zijn met zoveel mogelijk respect voor natuur en dier. Hierbij worden ingrediënten gebruikt van lokale en vaak ook kleinschalige boeren en telers. Biologische gerechten bevatten geen kunstmatige toevoegingen en komen dus vers van het land op jouw bord. We spreken pas over een biologische leverancier als deze partij ook over de nodige keurmerken beschikt.

Waar kan ik biologische maaltijden bestellen?

Er zijn nog niet veel maaltijdservices die volledig biologisch zijn. Uitgekookt en Vers aan Tafel werken bijvoorbeeld wel veel met verse groenten en producten, maar ze zijn niet aangemerkt als biologisch. Wie echt 100% biologisch wil eten kan bijvoorbeeld kijken naar maaltijden van Kooc en Ekomenu. Deze laatste (Ekomenu) betreft een maaltijdbox waarbij je het nog wel zelf moet koken. Hieronder vind je leveranciers van maaltijden die niet perse biologisch zijn maar die vaak wel werken met lokale en verse producten. Klik door voor meer informatie over een bepaalde leverancier.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Extra boodschappen meebestellen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Waarom biologisch?

Biologisch eten is een trend die de laatste jaren flink heeft doorgezet. We worden steeds meer bewust van onze consumptiegedrag en de gevolgen die dit heeft voor het klimaat. Dankzij biologische voeding draag je jouw steentje bij aan een betere wereld. Boeren gebruiken bijvoorbeeld geen kunstmest of andere synthetische bestrijdingsmiddelen. Door biologische landbouw blijft het bodemleven ook gezonder. Er is nog geen duidelijk antwoord op de vraag of biologisch eten ook daadwerkelijk gezonder is voor ons.