Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Magnetronmaaltijden

Ben je op zoek naar makkelijke en snelle magnetronmaaltijden? Op Maaltijdservicevergelijken.nl vind je het overzicht met de lekkerste en meest gezonde magnetronmaaltijden. Vergelijk zelf, bekijk alle informatie over de leveranciers en bestel eventueel een extra voordelig proefpakket. Op deze pagina lees je meer informatie over welke soorten magnetronmaaltijden er zijn, hoe het opwarmen werkt en waar je zoal terecht kunt.

  • Magnetronmaatlijden zijn maaltijden die je eenvoudig en snel in de magnetron kunt opwarmen
  • De verwarmtijd verschilt per maaltijd en magnetron Deze ligt tussen de 4 minuten tot 15 minuten
  • Op het etiket van de maaltijd vind je altijd de juiste instructies. Bijvoorbeeld op hoeveel watt je de maaltijd moet verwarmen, of je gaatjes moet prikken, hoe lang het opgewarmd moet worden
  • In Nederland zijn er verschillende landelijke leveranciers van magnetronmaaltijden voor ouderen
  • Daarnaast zijn er ook op lokaal niveau allerlei organisaties actief. Bekijk bijvoorbeeld maaltijdservices in Zuid-Holland of de provincie Utrecht.

Welke leveranciers van magnetronmaaltijden zijn er?

Zoek je direct een leverancier van magnetronmaaltijden aan huis? In de tabel hieronder vind je een vergelijking van enkele landelijke leveranciers. Zij hebben een uitgebreid bezorggebied, een gevarieerd assortiment en redelijke prijzen. Klik door voor meer informatie over een van deze magnetronmaaltijd leveranciers.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Extra boodschappen meebestellen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Zijn kant-en-klare magnetronmaaltijden gezond?

Kant-en-klaa gerechten hebben niet zo’n gezond imago. Dat komt omdat deze met name vroeger veel zout, vet en andere toevoegingen bevatten. Gelukkig is dit nu flink verbeterd. Magnetronmaaltijden worden steeds gezonder. Ze worden bereid met verse groenten, ze bevatten veel belangrijke voedingsstoffen en zijn zoveel mogelijk vrij van allerlei ongezonde toevoegingen. Met name de koelverse magnetronmaaltijden zijn erg gezond. Deze worden 100% vers gekookt en daarna zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Vriesvers wordt ook hartstikke vers bereid, en daarna diep ingevroren. Daardoor blijven smaak en voedingsstoffen zo goed mogelijk behouden.

Hoe lang duur het opwarmen van een maaltijd in de magnetron?

Het opwarmen duurt afhankelijk van de leverancier, de maaltijd en jouw magnetron tussen de 4 – 15 minuten. Sommige mensen vinden het prettig om een maaltijd in korte termijn op bijvoorbeeld 800 watt op te warmen, anderen kiezen liever een wat lagere watt en kiezen voor een langere opwarmtijd. Op het etiket van de maaltijd vind je altijd de exacte bereidingsinstructies. Ons advies is om deze altijd op te volgen voor het optimale resultaat.