Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Over Maaltijdservicevergelijken.nl

Maaltijdservicevergelijken.nl is een kennisplatform voor maaltijdservices. U vindt op deze website informatie over de type maaltijdvormen, leveranciers, subsidies en meer.

Contactgegevens
Dokter van Deenweg 162
8025BM
Zwolle

Wat doen wij voor u?
Op maaltijdservicevergelijken.nl vindt u nuttige informatie over maaltijdservices. Ouderen, hulpbehoevenden en mensen met weinig tijd om te koken vinden hier informatie over hoe een maaltijdservice werkt, wat voor soort maaltijden er zijn en welke (landelijke) leveranciers er zijn. Via de zoekfunctie op de homepagina kunt u een postcode invoeren. U wordt dan verwezen naar Maaltijdbutler.nl waar u suggesties voor lokale en landelijke services kunt bekijken.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van maaltijdservices?
Op het moment dat u via maaltijdservicevergelijken.nl een proefpakket aanvraagt dan ontvangen wij daarvoor mogelijk een vergoeding. Dit geldt alleen voor de services waar wij direct mee samenwerken. Op dit moment hebben wij zo’n directe samenwerking met Uitgekookt, Vers Aan Tafel en Mealhero. Wanneer u de detailpagina van deze services bekijkt en doorklikt dan start het aanvraagproces. Daar krijgen wij een vergoeding ook. Ook als u op een advertentie klikt en daarna het proefpakket aanvraagt dan krijgen wij hiervoor een vergoeding. Op het moment dat een bezoeker de profielpagina van een van de andere leveranciers bezoekt en doorklikt naar hun website dan ontvangen wij geen vergoeding.

Advertenties
Op maaltijdservicevergelijken.nl tonen wij advertenties van maaltijdservices. Op dit moment tonen wij advertenties van de volgende adverteerder(s).

  • Uitgekookt
  • Vers Aan Tafel
  • Mealhero