Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Stoommaaltijden

Een stoommaaltijd is een plastic bakje met daarin verse ingrediënten. In de deksel van de verpakking zit een ventiel of andere opening waar de hete lucht doorkomt. Wanneer je de maaltijd in de magnetron zet dan zal het eten langzaam gaar stomen. Je vindt dergelijke stoommaaltijden bij supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Plus. Wanneer je niet elke dag naar de supermarkt wil dan kan je ook kiezen voor een maaltijdservice. Deze komt bijvoorbeeld wekelijks langs met verse stoommaaltijden.

Welke stoommaaltijden zijn er allemaal?

Voor ouderen en hulpbehoevenden kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Deze service bezorgt verse stoommaaltijden die je eenvoudig kunt opwarmen (stomen) in de magnetron of oven. Online of via een brochure kan je elke week jouw wensen doorgeven. Op een vast moment in de week komt de bezorger langs met jouw stoomgerechten. Deze hoeven alleen nog maar even opgewarmd te worden. In de tabel hieronder vind je enkele landelijke leveranciers van zulke stoommaaltijden. Je kunt in de tabel zien of zij zich focussen op koelvers, vriesvers, warm, en hoe het assortiment er ongeveer uit ziet. Klik door naar een van de leveranciers voor meer informatie.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Extra boodschappen meebestellen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Tip: Mealhero met slimme stomer

Wanneer je specifiek op zoek bent naar stoommaaltijden dan hebben wij een advies. Dit is Mealhero. Bij Mealhero kan je wekelijks kiezen uit verschillende vriesverse gerechten. Deze worden de eerste keer bezorgd met een eigen speciale slimme stomer. Deze slimme stomer herkent de ingrediënten en weet precies hoe lang de groenten, de aardappelen of pasta en het vlees of vis gestoomd moeten worden. Het resultaat is een perfect opgewarmde maaltijd.