Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Stoommaaltijden

Trek in een stevige Stoommaaltijd? De keuze is enorm! Bekende supers als Coop en Magda en juist ook aanbieders van maaltijden zoals Food Connect zijn erin gespecialiseerd. Een lekkere Stoommaaltijd koop je via internet al vanaf €2,85. Comfortabel bezorgd bij jou aan huis. Smakelijke menu’s als bijvoorbeeld Verse fruitsalade kook je eenvoudig met je magnetron. Bejaarden bestellen hun Stoommaaltijden het liefst bij een maaltijdservice als Meat&Meals en Apetito. Betrouwbare organisaties die zich met name richten op ouderenmaaltijden. Regelmatig bezorgen ze gratis. Daarnaast weten ze om te gaan met diëten als Flavor Point dieet. Gezinnen bestellen ook vaak bij een supermarkt als Lidl en Carrefour. Het voordeel? Vaak is dit goedkoper. Bovendien vind je hier je overige boodschappen zoals Bonduelle Spinazie of Peultjes. Veel mensen proberen het al via de Maaltijdservice Rotterdam en lokale Maaltijdservice Middelburg. bezorgen-Stoommaaltijdaanvragen maaltijd

Een Stoommaaltijd bezorgen aan huis?

Heb jij behoefte aan een Stoommaaltijd? Maar liever niet naar de supermarkt? Geniet dan van het gemak van de bezorgservice van Thuisafgehaald of van een super als Boni. Deze organisaties bezorgen jouw maaltijden goedkoop aan huis. Lon (86) laat steeds vaker een Stoommaaltijd bezorgen. “Zelf in de keuken staan lukt me niet dagelijks. Ideaal om het zo even in de magnetron te doen. Ik ga vaak voor iets als Bami babi ketjap, echter ook Prei-gehaktschotel is ook geweldig. Ik zou zeggen, probeer het eens!”

Het gemak van Stoommaaltijden bezorgen aan huis

  • Elke maand nieuwe gerechten
  • Tot 30 dagen in diepvries bewaren
  • Niet alleen Hollandse keuken
  • Bevatten weinig vetten
  • Laat dit niet aan je voorbij gaan: Buitenlandse maaltijden

Beoordelingen van Stoommaaltijden bestellen

Peter uit de plaats Almelo gebruikt al langere tijd Stoommaaltijden. De favorieten zijn Bruine bonen en ook Klapstuk. Vorige week kocht ik nog Tortellini gevuld met kaas”. Waarom ik zo van Stoommaaltijden geniet? Gemakkelijker kan het niet. Mijn dagen zitten normaal vol met Golfen. Daarom heb ik weinig tijd om een maaltijd te bereiden.Een Stoommaaltijd kent dan puur en alleen pluspunten”. Wil jij net als deze klant ook proeven van fantastische kant-en-klaar maaltijden? Koop direct via internet! Klik op www.thuisafgehaald.nl of ga eens langs bij Jumbo. Altijd wat nieuws te kiezen. Het gemakkelijke van die winkels is dat boodschappen als Kinderkoekjes of ook Maandverband ook verkrijgbaar zijn. Lekkere gerechten zijn Macaroni of Spareribs. Vergeet niet: bestel Stoommaaltijden online en bespaar tijd.