Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Provincie Zuid-Holland

Wilt u graag thuis blijven wonen, maar gaat het koken steeds lastiger? Een maaltijdservice in Provincie Zuid-Holland is een ideale manier om een gezonde en lekkere maaltijd thuis te laten bezorgen. Er zijn flink wat maaltijdservices die heel verschillend zijn als het gaat om service en prijs. Op deze pagina vindt u handige informatie over velerlei soorten maaltijden, de actieve aanbieders die landelijk actief zijn , en de contactgegevens van lokale tafeltje-dekje-instellingen, (thuis)zorgorganisaties en/of wijkcentra waar u informatie kunt krijgen voor een (dagelijkse) warme maaltijd aan huis. Bovendien bekijkt u hier tips voor een gezonde maaltijd en uiteraard antwoord op de meest gestelde vragen.

Pluspunten van tafeltje dekje in Provincie Zuid-Holland

Elke dag een gezonde maaltijd is cruciaal om de gezondheid op peil te houden. Elke dag een gezonde maaltijd houdt u sterk en geeft energie. Ook houdt het de hersenfuncties op pijl en kan deze evenwichtige leefstijl de spijsvertering, nieren en bloeddruk verbeteren.

 • Een ideale oplossing wanneer u niet langer zelf kunt koken.
 • Elke dag een gezonde en gevarieerde maaltijd met volop groenten, vitamines en mineralen.
 • Warm geleverd (tafeltje dekje) of zelf opwarmen in oven/magnetron en eten op uw eigen moment.
 • Zeer gevarieerd aanbod met maaltijden: van Babi pangang, rijstfantasie tot aan Kip pilav met perzik, kruidenrijst met doperwten.

Tafeltje dekje aan huis bestellen?

Profiteer van de aanbiedingen en test een proefpakket

Warme maaltijden aan huis in Provincie Zuid-Holland

Zelf het gemak van een maaltijden aan huis service ervaren? Denk goed na over hoe gerechten als Sucade Hollandaise en Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen thuisbezorgd worden. In veel regio’s maken ze onderscheid tussen vriesverse-, koelverse en warme levering. Elk soort eten heeft weer z’n voors en tegens en een budget. Hierna doorzoekt u wat meer informatie over de verschillende keuzes.

Wat zijn koelverse maaltijden?

Koelverse maaltijden worden speciaal voor u bereid met kraakverse ingrediënten. Hierbij worden ze op op een speciale manier teruggekoeld zodat ze zo vers mogelijk bij u thuis worden afgeleverd. Deze kant-en-klaarmaaltijd kunt u maximaal een week bewaren. Dan resteert alleen nog het opwarmen. Dit kan met behulp van een simpele magnetron of oven. Invriezen is ook mogelijk maar dit gaat wel ten koste van smaak en kwaliteit.

 • Gezonde verse maaltijden, zonder kunstmatige toevoegingen.
 • Elke week een wisselend menu.
 • Diverse bezorgmomenten per week.
 • Koelverse maaltijden zijn er vanaf €6,45.

Informatie over diepvriesmaaltijden

Vriesverse maaltijden worden ook vers klaargemaakt door professionele koks. Hierna wordt het in een grote vriestunnel diep ingevroren. Hierdoor verliest de maaltijd geen kwaliteit, smaak, voedingsstoffen en vitamines. Een ander groot voordeel is de lange houdbaarheid (tot wel 1 jaar). Indien gewenst is de koelkast ook een optie (voor een dag of 4/5).

 • Blijft maandenlang goed in de vriezer.
 • 1 bezorgmoment per maand mogelijk.
 • Vitamines, mineralen en smaak zijn minder kwetsbaar.
 • Diepvriesmaaltijden kosten doorgaans zo’n €5,95.

Warme maaltijdservice bestellen

Op het moment dat het bedienen van een magnetron niet lukt kan een tafeltje dekje medewerker langskomen. De maaltijd wordt warm bezorgd. U kunt dan zo aanschuiven. Vaak wordt dit lokaal verzorgd door vrijwilligers of – indien aanwezig – door een stichting welzijn Provincie Zuid-Holland. Let er dus wel op dat u pas kunt aanschuiven nadat het eten is bezorgd.

 • De bezorger brengt reeds warme maaltijden mee.
 • Wordt vaak aangeboden door lokale wijkcentra of stichtingen.
 • U kunt pas eten als alles is geleverd.

Dieetmaaltijden die passen bij uw wensen

Maaltijdservices stemmen het aanbod steeds beter af op specifieke voedingswensen. U kunt dan denken aan eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, glutenvrij, koolhydraatarm, zoutarm. Een extra alternatief zijn bijvoorbeeld de gemalen maaltijden in Provincie Zuid-Holland voor als u moeite heeft met kauwen. Als u ook moeite heeft met slikken bieden veel leveranciers ook vloeibare maaltijden.

 • Zoutarm: bij hoge bloeddruk of hart- en vaatziekten.
 • Eiwitrijk: belangrijk voor de opbouw van spieren.
 • Glutenvrij: geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.
 • Lactosevrij: uitkomst bij bijvoorbeeld koemelkallergie of lactose intolerantie.
 • Koolhydraatarm: een meer stabiele bloedsuikerspiegel en meer energie.
 • Diabetes: bomvol groenten, peulvruchten en volkoren producten.
 • Vegetarische maaltijden : duurzame (vaak biologische) maaltijden zonder gebruik van vlees.
 • Vegan / plantaardig: voor ouderen belangrijk om voldoende eiwit en calcium binnen te krijgen.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Lisse, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Westland, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Teylingen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Albrandswaard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden en Gorinchem.

Maaltijdservice bestellen?

Bekijk aanbiedingen en kies een proefpakket