Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Gorinchem

Geïnteresseerd in een speciale gezonde maaltijdservice in Gorinchem? Op dit portaal vind je welbekende verzorgers van kant en klaar maaltijden. Een welkome service voor bejaarden, kids, of huishoudens die doorgaans erg druk zijn. In opvallend weinig tijd stoom jij een voedzaam gerecht. Wat? Bijvoorbeeld Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen of lekkere Spinaziestamppot. Is een maaltijdservice niet voedzaam? Maak je maar niet druk. Warme maaltijden aan huis herbergen voldoende belangrijke bouwstoffen en bevatten nauwelijks chemische stoffen.

Kan ik profiteren van de maaltijdservice in Gorinchem? Het is erg makkelijk. Je bestelt 2 of 4 verse maaltijden in de webwinkel van Kievit. Deze bewaar je zo een paar dagenrond de 7 graden. Op een later moment nuttigen? Bewaar het wel 30 dagen in de vrieskist. De thuismaaltijd warm je op in 5 tot 10 minuten in de magnetron. Je betaalt voor een zalige plate inclusief bezorging €7,25. Gratis bezorgd aan huis is iets wat de meeste aanbieders bieden. Geen ongewenste abonnementen! Deze warme maaltijd aan huis wordt uitsluitend bezorgd als jij dat wil.

* Let op: → Direct naar de beste maaltijdservice in Gorinchem? Vergelijk eenvoudig de maaltijdbezorgdiensten. Zie ook: Vriesverse maaltijden

Het grote voordeel van kant en klaar maaltijden in Gorinchem

 • Razendsnel een voedzaam gerecht op tafel
 • Gezonde en dagverse maaltijden
 • Zowel vegetarische als vleesgerechten
 • Ruime keuze uit bezorgmomenten
 • Betalen via iDeal, paypal of automatische incasso

Wil je te weten komen welke maaltijdservice die bij je woonsituatie past? Lees verder voor alle aanbieders van verse maaltijden aan huis in Gorinchem. Ontdek meer details over onderstaande verstrekkers en laat je uitvoerig informeren. Een goed gevoel bij een partij? Scoor dan snel & eenvoudig je eerste proefmaaltijd! Gek op vis? Geen kunstmatige toevoegingen? Eet je ‘t liefst aardappelen, vlees en groente? Houd jij wel van een portie Vissticks met groenten? Niets is te gek!

maaltijdservice Gorinchem

aanvragen maaltijd

Warme maaltijden aan huis in Gorinchem

maaltijd aan huis in Gorinchem

Een (diepvries) warme maaltijd aan huis laten bezorgen. Steeds meer mensen geven het een kans. Is lang in de keuken staan niks voor jou? Lukt het koken niet meer? Maak kennis met kant en klare warme maaltijden gratis laten bezorgen in Gorinchem! Bekijk nu snel de beste bedrijven en organisaties.

 • Uitgekookt biedt elke week 24 nieuwe gerechten
 • Bij Maaltijdservice.nl wijzig je de bestelling tot 1 dag voor bezorging
 • Bij Foodconnect bestel je vis, vlees en vega gerechten
 • Apetito: Dagelijks warm of wekelijks vriesvers
 • Van Smaak focust op maaltijden in Noord-Nederland
 • Andere populaire opties zijn de thuisafgehaald.nl maaltijdservice, . Andere voorbeelden zijn versaantafel.nl, Spar, lekker-thuis.nl, COOP, maaltijdgemak.nu, PLUS, vansmaak.nl, Albert Heijn, Jumbo, kookjijofik.nl, foodconnect.nl.

Maaltijd bezorgen voor ouderen in Gorinchem

Tafeltje Dekje, veel ouderen maken er dankbaar gebruik van. Deze maaltijdvoorziening-aanpak is nog steeds in trek onder ouderen. Vriesverse maaltijden bezorgen bij senioren, zorgcentra’s en zwakkeren. De naam “tafeltje dekje” maakt langzaam plaats. We noemen het vandaag de dag vaak gewoon maaltijdvoorziening hetzij maaltijdservice. De betekenis is min of meer hetzelfde: warme maaltijden bezorgen Gorinchem tot in de vriezer.

Voor bejaarden kan koken vaak een hele tijdrovende bezigheid zijn. De maaltijdbezorging in de omgeving van Zuid-Holland is om die reden enorm in trek. 75 jarigen en ouder vinden vlot dagverse, koelverse en soms vriesverse maaltijden d.m.v. een eigen account. Dit wordt doorgaans zonder kosten bezorgd door bijv. Meat&Meals en o.a. Easy Meal. Kies uit honderden koelverse maaltijden als Tortellini gevuld met kaas, Varkenslapje in champignonsaus of kies voor Gekarameliseerde witlof. Meest gekozen gerechten: Hutspot verse maaltijd en Pannekoeken magnetronmaaltijd. Even opwarmen in de magnetron, en start met genieten! Mogelijk interessant voor jou: Maaltijdservice Duras

1. Kies favoriete maaltijden

2. Bezorgd waar en wanneer je wil

3. In 10 minuutjes klaar

4. Professionele kok in huis!

Bij wie vind ik de voedzaamste thuismaaltijden in Gorinchem?
3.8

Ervaring met maaltijdservice in Gorinchem

Vooral senioren bestellen hun dagelijks eten via een maaltijdservice. Linnet (86) gebruikt het al jaren. “Ik ben met name gek op maaltijden van 3B Diner. We kiezen standaard vier diepvriesmaaltijden. Heerlijk vind ik het! Bomvol vitaminesen elke dag iets anders op het menu. In de regel kopen we diners als Hachee met rode kool en gekookte aardappelen en niet te vergeten Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen. Warme maaltijden voor ouderen in Gorinchem laat ik zonder bijkomende kosten thuisbezorgen. We kunnen het gemakkelijk in koele ruimtes leggen”.

Ook Selina (32) is gek op de kant en klaar maaltijden in Gorinchem. “Zo’n Maaltijdservice was vroeger niet door iedereen gewild. Maar dat is veranderd! Mathijs Maaltijdbox en ook Deen bieden prima magnetronmaaltijden. Afwisselende maaltijden het past bij je voedingsgewoonte en het doet bijna niet onder voor zelf koken. Aan tijd ontbreekt het ons nog wel eens. Een volledige job, en tijdsintensieve andere taken. Zelf een lekker recept bereiden behoort niet altijd tot de mogelijkheden. Een kwalitatieve vriesverse maaltijd klaarmaken neemt ons veel zorg uit handen. Ontdek zelf het gemak van de maaltijdservice”.