Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Zwolle

Ook heel benieuwd naar de populairste maaltijdservice uit Zwolle? Met behulp van onze experts vind je de meest gekozen aanbieders van kant en klaar maaltijden. Vaak een uitweg voor 50 plussers, pubers, of gezinnen die meer te doen hebben dan koken. Binnen mum van tijd zet jij op tafel een magnifiek diner. Je kunt denken aan Rundergehaktballetjes in saus en verse Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst. Een maaltijdservice van schadelijke kwaliteit? Daar hoef je niet bang voor te zijn. De populaire warme maaltijden aan huis zitten bomvol met vlees en groenten en bevatten steeds minder e-nummers.

Kan ik profiteren van de maaltijdservice in Zwolle? Het is erg makkelijk. Jij selecteert bijvoorbeeld 3 verschillende menu’s in de webshop van Alleszelf.nl. M.b.t de smaak bewaar je dit maximaal 7 dagen rond de 7 graden. Bereid je het pas later? Dan bewaar je dit een langere tijdsduur in de ijskast. De thuismaaltijd maak je warm in 5 tot 10 minuten met je magnetron. Vaak betaal je voor een magnifieke maaltijd rond de €7,00. Gratis aan huis bezorging behoort tot de standaard. Je kunt het gewoon eens proberen. De warme maaltijd aan huis zal nooit worden bezorgd als jij er niet om gevraagd hebt.

* Handig: → Zoek jij de beste maaltijdservice in Zwolle? Vergelijk alle maaltijdbezorgdiensten. Of bezoek de pagina over Vriesverse maaltijden

Het grote voordeel van kant en klaar maaltijden in Zwolle

 • Ingewikkelde recepten en kookinstructies verleden tijd
 • Genoeg vitamines en voedingsstoffen
 • Ook vegetarische maaltijden mogelijk
 • De menu’s worden gratis thuisbezorgd
 • Alleen betalen wat je nodig hebt, geen contract

Benieuwd welke maaltijdservice aansluit bij jouw voorkeuren? Hieronder vind je de belangrijkste firma’s voor verse maaltijden aan huis in Zwolle. Klik in de tabel op de dienstverleners voor meer info. Enthousiast? Bestel dan nu een aantrekkelijke proefmaaltijd! Gek op vis? Pure en verse producten? Gek op wereldgerechten? Houd jij in het bijzonder van Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen? De aanbieders hebben het bijna allemaal.

maaltijdservice Zwolle

aanvragen maaltijd

Warme maaltijden aan huis in Zwolle

maaltijd aan huis in Zwolle

Een tafeltje dekje, warme maaltijd thuis laten bezorgen wanneer jij wil. Opvallend: steeds meer jonge gezinnen kunnen er goed mee overweg. Een drukke baan, waardoor koken niet altijd gaat? Of ben je niet in staat om zelf te koken? Profiteer nu van kant en klare warme maaltijden aan huis bezorgen in Zwolle! De lijst hieronder bevat de meest gekozen aanbieders.

 • Uitgekookt biedt gerechten die passen bij het seizoen
 • Bij Maaltijdservice.nl wijzig je de bestelling tot 1 dag voor bezorging
 • Probeer het proefpakket van Foodconnect: 5 gerechten voor €20
 • Apetito biedt al 50 jaar lang maaltijden aan huis
 • Van Smaak biedt verse ingrediënten van hoge kwaliteit
 • Wat andere opties zijn de thuisafgehaald.nl maaltijdservice, . Of probeer eens lekker-thuis.nl, PLUS, COOP, Jumbo, Spar, Albert Heijn, kookjijofik.nl, foodconnect.nl, vansmaak.nl, maaltijdgemak.nu, versaantafel.nl.

Maaltijd bezorgen voor ouderen in Zwolle

Tafeltje Dekje, dat klinkt vast niet onbekend. Deze vorm van maaltijdvoorziening wordt nog steeds volop gebruikt. Koelverse maaltijden bezorgen bij bejaarden, zieken of zwakkeren. De naam “tafeltje dekje” zie je nog weinig in het straatbeeld. Vandaag de dag spreken we over een maaltijdvoorziening en/of maaltijdservice. Gelukkig is de service hetzelfde: warme maaltijden bezorgen Zwolle aan huis.

Voor oudere mensen is het vrijwel onmogelijk iedere dag te koken. De maaltijdbezorging in de regio Overijssel is dan een uitkomst. Ouderen verkrijgen probleemloos dagverse, koelverse en niet te vergeten diepvriesmaaltijden via hun computer/tablet. Vaak gratis bezorgd door bijvoorbeeld Emte en Lekker Thuis. Selecteer populaire vriesverse maaltijden als Speklapjes met jus en preistamppot, Gehaktballetjes in satésaus of een heerlijke portie Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst. Geniet van smaken als: Tafeltje Dekje Boerenkool en ook Couscous thuis maaltijd. Een paar minuutjes in de magnetron (vaak 550 watt) en smullen maar! Bekijk ook alles over Maaltijdservice Stabroek

1. Kies 4 of 5 maaltijden

2. Vaak gratis bezorging

3. Snel op tafel en heerlijk van smaak

4. Proef de kwaliteit!

Bij wie bestel ik de meest volledige thuismaaltijden in Zwolle?
3.6

Ervaring maaltijdservice in Zwolle

Met name ouderen staan open voor kant-en-klaar gerechten van een maaltijdservice. Paule (73) is een echte fan van de maaltijdservice. “Meestal bestel ik ze bij Eet Gemak. Ik koop regelmatig 5 warme maaltijden per week. We kunnen niet meer zonder! Lekker veel groenten , iedere dag eet ik iets anders. Over het algemeen ga ik voor recepten als Verse rauwkostsalade of Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen. De warme maaltijden voor ouderen in Zwolle worden 100% gratis bij mij bezorgd. Erg handig: ik kan het gewoon in koele ruimtes leggen”.

Ook Duuk (26) bestelt graag de kant en klaar maaltijden in Zwolle. “Een Maaltijdservice had 10 jaar geleden een ander imago. Dat is gelukkig wel anders! Maaltijdservice.nl en natuurlijk Marley Spoon verkopen magnifieke magnetronmaaltijden. Enorm voedzaam, het houdt rekening met allergieën, en de smaak is voortreffelijk. Aan tijd ontbreekt het ons nog wel eens. Soms ben ik pas laat weer thuis. Een volledige maaltijd klaarmaken lukt niet altijd. In een paar minuten koelverse maaltijd in de magnetron is echt fantastisch. Het kan voor iedereen iets moois bieden”.