Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Assendelft

Geïnteresseerd in een speciale gezonde maaltijdservice uit Assendelft? Door middel van de vergelijker vind je de bekende aanbieders van kant en klaar maaltijden. Vaak een uitweg voor 60+ klanten, tieners, of families met veel hobby’s en bezigheden. Binnen mum van tijd kokkerel jij een degelijk avondmaal. Je kunt denken aan Schelvis in Dijon-mosterdsaus of Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree. De maaltijdservice een oubollig imago? Dat is verleden tijd! Warme maaltijden aan huis bevatten veel vitamines en bevatten nauwelijks zoetigheid en koolhydraten.

Hoe gaat dat in z’n werk, een maaltijdservice in Assendelft? Dit is echt niet complex. Men zoekt gemakkelijk 3 tot en met 7 gerechten in de webshop van Apetito. Voor versheid leg je het maximaal probleemloos een week in een koele ruimte. Niet direct nodig? Bescherm het moeiteloos 1 maand lang in de vriezer. De thuismaaltijd maak je gereed binnen enkele minuten met je magnetron. Je betaalt voor een fantastisch recept bij benadering zo’n €5,25. Gratis bezorging aan huis is vaak mogelijk. Je zit nergens aan vast. De warme maaltijd aan huis wordt alleen bezorgd als jij bestelt.

* Niet vergeten: → Maaltijden kopen bij de beste maaltijdservice in Assendelft? In de tabel vergelijk je alle bezorgers van maaltijden. Of bezoek de pagina over Koelverse maaltijden

De voordelen van kant en klaar maaltijden in Assendelft

 • Boek enorme tijdwinst: snel op tafel
 • Houdt rekening met uw allergieën
 • Kiezen uit 100+ verse maaltijden
 • Persoonlijk bezorgd bij jou thuis
 • Je bestelt alleen wanneer jij dat wil

Wil jij ook weten welke maaltijdservice voor jou geschikt is? Lees verder voor alle organisaties voor verse maaltijden aan huis in Assendelft. Selecteer hieronder een van de organisaties voor aanvullende informatie. Een goed gevoel bij een partij? Scoor dan vandaag nog een proefmaaltijd! Houd je van rundvlees? Puur, vitaminerijk en weinig calorieën? Houd je van oosters? Houd jij op z’n tijd van iets als Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng? Het is allemaal mogelijk!

maaltijdservice Assendelft

aanvragen maaltijd

Warme maaltijden aan huis in Assendelft

maaltijd aan huis in Assendelft

Een kant en klare, warme maaltijd gratis en professioneel thuisbezorgd. Zowel jonge mensen als senioren ervaren het gemak hiervan. Is lang in de keuken staan niks voor jou? Of ben je niet in staat om zelf te koken? Kies dan voor ambachtelijke kant en klare warme maaltijden thuis laten bezorgen in Assendelft! Check de 6 meest prominente organisaties.

 • De maaltijden van Uitgekookt worden persoonlijk bezorgd
 • Maaltijdservice.nl biedt gluten en lactosevrije maaltijden
 • Bij Foodconnect al menu’s vanaf €3,95
 • Apetito biedt al 50 jaar lang maaltijden aan huis
 • De menu’s van Van Smaak blinken uit in smaak
 • Ook bij maaltijdservice thuisafgehaald.nl kun je terecht . En wat te denken van onder andere kookjijofik.nl, lekker-thuis.nl, maaltijdgemak.nu, Spar, versaantafel.nl, COOP, Albert Heijn, Jumbo, PLUS, foodconnect.nl, vansmaak.nl.

Maaltijd bezorgen voor ouderen in Assendelft

Tafeltje Dekje, waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord. Deze maaltijdvoorziening-aanpak kennen we nog steeds. Koelverse maaltijden bezorgen bij senioren, ziekenhuizen of zwakkeren. De uitspraak “tafeltje dekje” maakt langzaam plaats. Vandaag de dag spreken we over een maaltijdservice of maaltijdvoorziening. De praktijk is gelukkig niet anders: warme maaltijden bezorgen Assendelft bij jouw thuis.

Voor de 60/70 plussers is koken niet vanzelfsprekend. De maaltijdbezorging in de omgeving van Noord-Holland is dan ook meer dan welkom. 75 jarigen en ouder bestellen soepel koel- en dagverse of vriesverse maaltijden via de online winkel. In 90% van de gevallen gewoon gratis bezorgd door bijv. Vers Voor Thuis en uiteraard Food Connect. Binnen mum van tijd op tafel: magnetronmaaltijden als Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen, Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus of kies voor Gehakt in kappertjessaus. Bestel ook zeker: Stamppot Rucola maaltijd en Tomatensoep stoommaaltijd. Warm het in max. 10 minuten op in je magnetron, en geniet van je heerlijke eten! Nieuw online: alles over Maaltijdservice Zuidland

1. Selecteer 3 of 5 gerechten

2. Gratis bij je thuisbezorgd

3. Snel op tafel en heerlijk van smaak

4. Proef de kwaliteit!

Waar vind ik de vitaalste dagverse maaltijden in Assendelft?
4.7

Beoordeling van maaltijdservice in Assendelft

Juist ouderen weten de weg naar een maaltijdservice te vinden. Gerdina (63) bestelt al een hele tijd online. “Ik ben al jaren klant bij EkoPlaza. Ik selecteer normaal 4 diepvriesmaaltijden. Elke maaltijd is een verrassing! Lekker veel groenten , nooit meer hetzelfde eten. Dikwijls bestel ik menu’s als Spaghetti, tonijn, kappertjes of juist Pittige sperzieboontjes. De warme maaltijden voor ouderen in Assendelft laat ik zonder bijkomende kosten thuisbezorgen. We kunnen het gemakkelijk in de gekoelde voorraadkast neerleggen”.

Ook Eliah (31) bestelt zo nu en dan de kant en klaar maaltijden in Assendelft. “Een Maaltijdservice roept al gauw een oubollig beeld op. Om me heen merk ik dat het populairder wordt. PLUS en niet te vergeten Jumbo bieden verrukkelijke magnetronmaaltijden. Enorm voedzaam, indien gewenst gluten en lactosevrij, en het is echt heel lekker. Aan tijd ontbreekt het ons nog wel eens. We maken lange dagen. Zelf een lekker recept bereiden zit er niet dagelijks in. Fantastisch hoor, een snelle maaltijd kokkerellen is echt fantastisch. Ik kan het iedereen aanraden”.