Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Provincie Noord-Holland

Lukt het niet meer om zelf te koken? Een maaltijdservice in Provincie Noord-Holland is ideaal om een gezonde en smaakvolle maaltijd bij u thuis te laten bezorgen. U kunt kiezen uit veel verschillende keukens die erg verschillen in service en prijs. Op deze website bieden wij aanvullende informatie over diverse type maaltijden die er zijn, de erkende landelijke bezorgers, en de contactgegevens van lokale tafeltje-dekje-instellingen, zorginstellingen en/of eetpunten waar u mogelijk terecht kunt voor de warme maaltijd (avondeten). In aanvulling daarop treft u aanwijzingen voor een gezonde levensstijl met kant en klaar gerechten en uiteraard een concreet antwoord op veelgestelde vragen (FAQ).

Het gemak van tafeltje dekje in Provincie Noord-Holland

Gezond en gevarieerd eten is van belang om de gezondheid op peil te houden. Elke dag een gezonde maaltijd geeft u een fit gevoel en houd u op gewicht. In aanvulling daarop is het erg belangrijk voor de hersenen. en kan dit de bloeddruk en cholesterol op peil houden.

 • Als u zelfstandig thuis wil blijven wonen maar niet meer kunt of wilt koken.
 • De hele week een gezonde en gevarieerde maaltijd met alle voedingsstoffen die u nodig heeft.
 • Warm geleverd (tafeltje dekje) of opwarmen in magnetron/oven.
 • Tientallen verschillende smaken om uit te kiezen: van Kip Andorra schotel tot Varkensfilet in jus met koolraap.

Dagelijks een warme maaltijd aan huis?

Bekijk onze aanbiedingen een proef een proefpakket

Warme maaltijden aan huis in Provincie Noord-Holland

Benieuwd of een maaltijden aan huis service iets voor u is? Een belangrijk punt is hoe u de maaltijden zoals Gegrilde kippenpoot of Chili sin carne bij u thuisgeleverd moeten worden. In de basis zijn er diverse mogelijkheden voor vriesvers, koelvers en warme bezorging. Elk van deze 3 maaltijden heeft zowel positieve- als negatieve punten en een prijsindicatie. In onderstaande tekst treft u handige info over de mogelijke mogelijkheden.

Koelverse maaltijden

Koelverse maaltijden worden speciaal voor u bereid met altijd de meest verse ingrediënten, vers van het land. In een volgende stap worden ze professioneel afgekoeld zodat voedingswaarden en smaak optimaal behouden blijven. Deze kant-en-klaarmaaltijd kunt u een kleine week in de koelkast houden. U hoeft het alleen nog op te warmen. Dit doet u met behulp van uw combi-magnetron of de oven. U kan het ook invriezen al gaat dit natuurlijk wel effect hebben op de smaakbeleving.

 • Ambachtelijke verse maaltijden, zo’n 5 dagen houdbaar in de koelkast.
 • Iedere week nieuwe gerechten op het menu.
 • 1 of 2 levermomenten per week.
 • Koelverse maaltijden zijn al beschikbaar vanaf €6,00.

Diepvriesmaaltijden: informatie en voordelen

Vriesverse maaltijden worden met verse ingrediënten klaargemaakt door speciaal opgeleide koks. Daarbij wordt het in een grote vriestunnel diep ingevroren. Door deze speciale vriestunnel blijven smaak, geur, vitamines en mineralen behouden. Een ander groot voordeel is de lange houdbaarheid (tot wel 1 jaar). Wanneer u het wil is de koelkast ook een optie (voor een dag of 4/5).

 • Maximale houdbaarheid.
 • Bezorging kan elke 14 dagen plaatsvinden.
 • Smaak, geur en kleur blijven in topconditie.
 • Diepvriesmaaltijden kosten doorgaans zo’n €5,25.

Warme maaltijdservice bestellen

Als het zelfstandig opwarmen van eten niet meer gaan kan een tafeltje dekje instelling de juiste optie zijn. De maaltijden worden dan vooraf al opgewarmd. Men kan dus direct dineren. Vaak wordt dit lokaal verzorgd door lokale vrijwilligers of – indien actief – een stichting welzijn Provincie Noord-Holland. Een nadelig aspect is dat u ook direct moet eten nadat de bezorger bij u thuis is geweest.

 • Het eten kan gelijk genuttigd worden.
 • Meestal in handen van lokale vrijwilligers of een welzijnsstichting.
 • U maakt zelf een afspraak hoe laat de levering plaatsvindt.

Kan ik kiezen voor dieetmaaltijden?

Maaltijdservices bieden vaak oplossingen voor een specifiek dieet, allergie of andere voedingsvoorkeur. U kunt denken aan lactosevrij, vegetarisch, glutenvrij, eiwitrijk, koolhydraatarm, zoutarm. Een extra alternatief zijn bijvoorbeeld de gemalen maaltijden in Provincie Noord-Holland in het geval van kauwproblemen. Als ook slikken problemen geeft zijn er nog de speciale vloeibare maaltijden.

 • Zoutarm: te hoge zoutinname kan leiden tot verhoogde bloeddruk.
 • Eiwitrijk: soms aanbevolen na medische ingreep bij ouderen.
 • Glutenvrij: ideaal voor mensen met een glutenallergie.
 • Lactosevrij: voor iedereen die geen melk/zuivel producten mag eten.
 • Koolhydraatarm: minder eetbuien en minder behoefte om te snacken.
 • Diabetes: verse en onbewerkte maaltijden met veel groenten.
 • Vegetarische maaltijden : verantwoorde maaltijden die bereidt worden zonder vlees en vis.
 • Vegan / plantaardig: bomvol peulvruchten, noten, zaden, pitten en andere vervangers.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Edam-Volendam, Waterland, Amstelveen, Ouder-Amstel, Hilversum, Wijdemeren, Blaricum, Huizen, Weesp, Gooise Meren, Uithoorn, Aalsmeer, Purmerend, Beemster, Oostzaan, Zaanstad, Wormerland, Enkhuizen, Stede Broec, Koggenland, Medemblik, Hoorn, Drechterland, Heerhugowaard, Opmeer, Langedijk, Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Bergen Noord-Holland, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer.

Maaltijdservice bestellen?

Proefpakket proberen? Bekijk aanbiedingen