Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Provincie Noord-Brabant

Kunt u niet zelfstandig elke avond een warme maaltijd bereiden? Een maaltijdservice in Provincie Noord-Brabant is een speciale voorziening om een groenterijke en ambachtelijke maaltijd (dagelijks) thuis te laten bezorgen. Er zijn veel verschillende maaltijdservices die allemaal weer anders zijn als het gaat om aanbod en smaak. Op deze pagina leest u handige informatie over allerlei type maaltijden die er zijn , verschillende aanbieders die landelijk actief zijn , en de de gegevens van lokale leveranciers, (thuis)zorgorganisaties en/of eetpunten die wellicht ondersteuning kunnen bieden bij het leveren van voedzame warme maaltijden aan huis. Tevens bekijkt u tips over gezonde maaltijden voor senioren en uiteraard een concreet antwoord op veelgestelde vragen (FAQ).

Pluspunten van tafeltje dekje in Provincie Noord-Brabant

Elke dag een gezonde maaltijd is van belang voor een sterk en vitaal lichaam. Het eten van voedzame gerechten geeft een fit en energiek gevoel. Daarnaast zorgt het voor een beter geheugen, meer concentratie en kan deze gebalanceerde leefstijl effect hebben op bloeddruk en werking van de nieren.

 • Nooit meer zelfstandig koken.
 • Elke dag een voedzame maaltijd met alle voedingsstoffen die u nodig heeft.
 • Door tafeltje dekje bezorgers warm thuis geleverd of opwarmen in magnetron/oven.
 • Tientallen verschillende smaken om uit te kiezen: van Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng tot Peultjes met een gehaktbal en appelmoes.

Dagelijks een warme maaltijd aan huis?

Profiteer van de aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden aan huis in Provincie Noord-Brabant

Zelf het gemak van een maaltijden aan huis service ervaren? Iets waar u eerst goed over na moet denken is hoe menu’s zoals Zalmfilet in zoete mosterdsaus of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aard. bij u aan huis bezorgd worden. In feite hebt u de keuze uit koelverse-, vriesverse-, en warme maaltijden. Elke vorm heeft zo z’n voor- en nadelen en een kostenplaatje. In het gedeelte hieronder treft u praktische info over de bekende keuzes.

Koelverse maaltijden

Koelverse maaltijden worden elke week vers bereid met verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze professioneel afgekoeld en vacuüm verpakt. Deze kant-en-klaarmaaltijd kunt u meestal 5 dagen in de koelkast houden. U kunt het eenvoudig klaarmaken met een magnetron (of oven). De mogelijkheid voor invriezen (houdbaarheid) is er zeker, maar dit heeft wel gevolgen voor smaak en textuur.

 • De beste verse maaltijden, zonder kunstmatige toevoegingen.
 • Wekelijks wisselend menu.
 • Alsof het net vers voor u gekookt is.
 • Koelverse maaltijden zijn er vanaf €6,55.

De voordelen van diepvriesmaaltijden

Vriesverse maaltijden worden met verse ingrediënten klaargemaakt door speciaal opgeleide koks. Daarna wordt de maaltijd direct teruggevroren. Door deze handelingen blijven de belangrijke voedingsstoffen optimaal behouden. De maaltijden zijn zo maandenlang houdbaar in de vriezer. Eventueel kunt u het ook een paar dagen in de koelkast houden.

 • Maandenlang houdbaar in de vriezer.
 • 1 levermoment per week mogelijk.
 • Smaak, gezonde vitaminen en mineralen zijn minder kwetsbaar.
 • Diepvriesmaaltijden koopt u al voor €5,95.

Warme maaltijdservice bestellen

Wanneer u slecht ter been bent is de tafeltje dekje service een mooi alternatief. Het wordt warm bezorgd aan huis. U hoeft dan verder niets meer te doen. Vaak wordt dit geïnitieerd door lokale vrijwilligers of door bijvoorbeeld een stichting welzijn Provincie Noord-Brabant. Bedenk wel dat u ook direct moet eten wanneer de bezorger komt.

 • De maaltijden worden warm geleverd.
 • Wordt vaak bezorgd door een welzijnsstichting.
 • U beslist niet zelf wanneer u gaat eten.

Informatie over dieetmaaltijden

Maaltijdservices stemmen de maaltijden ook steeds vaker af op een dieet of bepaalde eetstijl. Voorbeelden daarvan zijn lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm. Ook bestaan er unieke gemalen maaltijden in Provincie Noord-Brabant in het geval van kauwproblemen. Als u ook moeilijk kunt slikken is er ook een assortiment vloeibare producten.

 • Zoutarm: stimuleert een gezondere bloeddruk.
 • Eiwitrijk: nodig om uw spieren sterk te houden.
 • Glutenvrij: bij coeliakie, maar ook obstipatie of winderigheid.
 • Lactosevrij: voor iedereen die geen melk/zuivel producten mag eten.
 • Koolhydraatarm: eenvoudiger op een gezond gewicht blijven.
 • Diabetes: verse en onbewerkte maaltijden met veel groenten.
 • Vegetarische maaltijden : altijd voldoende vis- en vleesvervangers voor goede verzadiging.
 • Vegan / plantaardig: helemaal geen dierlijke producten in de maaltijd.
Bekijk de mogelijkheden in o.a. Altena, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Rucphen, Halderberge, Moerdijk, Breda, Alphen-Chaam, Etten-Leur, Zundert, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Haaren, Hilvarenbeek, Dongen, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Waalwijk, Loon op Zand, s-Hertogenbosch, Heusden, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Grave, Uden, Landerd, Gemert-Bakel, Boekel, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Meierijstad, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Heeze-Leende, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Someren, Asten, Laarbeek, Deurne, Boxmeer, Sint Anthonis en Cranendonck.

Maaltijdservice bestellen?

Bekijk huidige aanbiedingen en neem een proefpakket